Podcast #115 Jacob Bøtter og Udefra bogen

1 Min læsning

Gider du heller ikke bruge dit liv på at bestille tid ved tandlægen, finde en billig flyrejse eller sortere dine bilag? Står du og mangler en oversætter, programmør eller researcher men orker du ikke ansættelser og kniber det også lidt med budgettet?

Jacob Boetter
Jacob Bøtter & Christiane Vejlø

Iværksætter og forfatter Jacob Bøtter har netop udgivet bogen Udefra som handler om al den hjælp vi allesammen kan trække på gennem onlinetjenester der tilbyder alt fra assistenter, grafikere, researchere, bude og oversættere. Hør hvordan den kollaborative trends kan gøre en forskel i dit liv.

Vi snakkede også om tjenesten Bringrs hvor man kan få udbragt ting rundt om i landet.

Om Frankrig hvor overenskomster gør at arbejdere ikke må tjekke mails efter kl. 18

Twitters nye look

US Airways uheldige tweet 

Heartbleed- skift dine koder nu!

Og så var der historien om Facebook mobbegruppen som Facebook tog noget lang tid om at få lukket trods adskillige anmeldelser.

Jacob anbefalede 2 gode videnskabssites der koger rapporter ned til få linjer. http://usefulscience.org og Coglode.com / @coglode

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 12 =

1 Comment
  • Bringrs
    april 16, 2014

    Tak for namedrop! Sig til hvis hvis I skal ha’ bragt noget kærlighed eller andet? Vi knokler deruda’ og lander snart med nye features. Lune påskehilsner fra Bringrs