Elektronista til event med Acer i London

4 Min læsning

Af: Cille Bjerring Larsen

Explore Beyond Limits – Og det gjorde vi så!

Elektronista var med i London, da Acer viste deres touchprodukter frem ved en fin event. Det hele fandt sted på The Hospital Club i Covent Garden, der normalt fungerer som en eksklusiv members’ club. Her var cirka 30 bloggere og skribenter fra hele Norden samlet for at nørde med Acers produkter. 

r7

Det kan som forbruger være svært at følge med, når nye produkter bliver spyttet på markedet i et væk fra de forskellige producenter. Derudover kan det være svært at danne sig et indtryk af produkterne uden at have haft dem i hånden – og derfor har Elektronista været ude og lege lidt med Acers produkter for dig, så du kan få fornemmelsen. Nedenfor kan du læse om udvalgte produkter fra Acer, der var at finde ved denne event i London 9. april 2014.

Acer London

 

Acer London

Rundt i lokalet var der placeret alt fra smartphones til laptops og tablets, alt til frit leg og udforskning. Kyndige folk fra Acer stod til rådighed for alle slags spørgsmål lige fra tekniske til design-mæssige spørgsmål – og der blev netværket og nørdet på tværs af  sprog.

Der var rigtigt mange fede produkter med, men jeg må begrænse mig til at fortælle lidt om mine absolutte favoritter og kan derfor kun opfordre til, at du kan kigge lidt rundt hos Acer lige her og se, hvad de ellers har at byde på.

 

Den spacy Acer Aspire R7 stjal en del af rampelyset, især hos de mandlige bloggere og skribenter – muligvis grundet det særlige scifi-look, som straks henleder tanken på Star Trek. Denne laptop er noget for sig med sine fire forskellige mulige indstillinger, 10-point touchskærm og wobblefree skærm, som betyder, at du kan bevæge skærmen med en hånd, men at den er helt steady, når du slipper og anvender den med fingeren. Skærmen kan komme op og ligge helt vandret.

r7aspire-r7

Næste produkt jeg vil fremhæve er All-in-One DA241HL, som bare er lækker hele vejen igennem. Denne computer blev jeg straks forelsket i, og kunne der stå sådan en hjemme på mit kontor, er jeg sikker på, at jeg ville være et lykkeligt menneske. Man har en god fornemmelse, når man bruger touchfunktionen, og også, når man ikke gør. Det hele glider ligesom bare, og intet går dig forbi på den store 24″ HD full skærm. Skærmen kan tiltes præcis så den giver dig den rette fornemmelse, og præcisionen er stor når du først er kommet i gang med touchskærmen. Denne All-In-One kører på et Android styresystem.

D241HL

Sidst men ikke mindst havde Acer taget lidt lækre tablets med som vakte stor glæde hos de fleste. Der var hvert fald en konstant kø for at dimse med de små apparater. Jeg fik dog et billede af dem i løbet af aftenen. Jeg har valgt at fremhæve de to modeller nedenfor, og hvis du er nysgerrig på andre modeller, kan du læse meget mere om alle Acers tablets lige her.

IMG_3190

w4ico

Først er der Acer Iconia W4 som er en lækker tablet på 8″ der kører på Windows 8,1 og kommer med Office Home & Student ’13 så du straks kan gå i gang med Word, Excel og Powerpoint. Dernæst kan du tilføje et MicroSD-kort hvis du har brug for mere plads. Skærmen er superflot og giver dig en vinkel på op til 170 grader, så der sagtens kan sidde flere om skærmen, uden at det ødelægger oplevelsen. Der er op til 10 timers batteritid på W4, og hvis du kræver lidt mere af din tablet og gerne vil bruge den til primært video og spil, er den helt perfekt!

 

iconiaA1Dernæst har vi den lille, men effektive hverdags-tablet Acer Iconia A1-830 som er slidstærk i sine materialer og virkelig god at læse og browse på. Skærmen er 7,9″ og derfor ligger denne tablet virkelig godt i hånden. Den har op til 7,5 times batteritid og også denne tablet gør det muligt at se skærmen fra flere vinkler; i denne model helt op til 178 grader. Og du får dual højtalere som er placeret nederst bagpå i hver side for lækker lyd. Alt i alt en lækker tablet til sofabrowsing og til dig der er på farten.

 Skulle du have lyst til at se lidt flere snapshots fra aftenen med Acer i London, så kan du finde dem under #Acertouch på både Twitter og på Instagram.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × three =

No Comments Yet.