Podcast #124 med Morten Bay

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Er der 3D printede bøffer på vej til supermarkederne? Kan vi spore kræft ved at tisse på en pind? Vil vi kunne downloade data fra hjernen og gemme det på en harddisk? Lyt her eller download fra din podcast app). 

Photo 18-06-14 13.59.46

Elektronista denne uge handler om Computopia- vores fremtidige liv med teknologien. Det har forfatter, journalist og PhD studerende Morten Bay skrevet en bog om.

Shownotes:

Ikea slår nedIkeahackers.com som ellers er gratis reklame og engagement fra fangruppen.

Ny maxi contentpakke fra Telmore

iPhone ladere kaldes retur

Hele Breaking Bad på Netflix 15.juli.

Spionfotos af iPhone 6: – æv hvorfor er der ikke noget nyt på designsiden?

wdd3mkgvhe2vxnj4htdc

Et par nye Kickstarter-projekter som vi ikke nåede.

Høretelefoner helt uden ledning. 

Hexo+ drone som kan følge den person den skal filme. Især til actionsport

Nye Samsung Galaxy Tab S tablets

Amazon på vej med iPhone killer? Vi ved mere næste uge. Den amerikanske blog Techcrunch mener at vide, at der er tale om en 3D-teknologi, der er udviklet af den japanske virksomhed Omron. Teknologien er døbt Okao Visioni, og ved hjælp af telefonens indbyggede accelerometer og gyroskop samt fire kameraer på fronten, der registrerer brugerens hovedbevægelser, kan den fremvise 3D-animerede skærmbilleder og menuer, der reagerer på brugerens bevægelser.

Google på vej med Google Fit- et sted hvor man samler info fra alle sine selftracking apps og devices. Som Health Book hos Apple. Men vil vi have at Google ved så meget om os?

Ifølge sitet Techcrunch har analysefirmaet Canalys estimeret, at der vil blive solgt op imod 17 millioner wearables i løbet af 2014 og 45 millioner i 2017.

Googles udviklertræf, Google I/O, bliver afviklet i næste uge, 25-26. juni, hvor der forventes at komme en stor række nyheder.

#freetheniple

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × three =

No Comments Yet.