Spilappbefaling: Det mest komplekse tabletspil du nogensinde har set

2 Min læsning

af Mikkel Winther

Er du træt af simple og lettilgængelige spil på din tablet? Så er her det mest komplekse spil, du nogensinde har prøvet.

WorldofTanksElektronista

Er Angry Birds for nemt? Er Threes for simpelt? Så skal du prøve World of Tanks Blitz.

Her har du et af de mest komplekse og tungeste tabletspil nogensinde. Spillet er en fuldblods tanksimulator, et faktum det er utroligt stolt af. World of Tanks Blitz går op i selv de mindste detaljer, når det kommer til tanks. Så alt fra benzin, vægten på dit køretøj og hvilken type patroner du skyder med har indflydelse på spiloplevelsen.

WoT_Blitz_Assets_Screens_Combat_Review_Activities_Image_02

Selve spillet handler om, at nationer kæmper mod hinanden i 7 mod 7 tank-dueller. Og det hele foregår i tank-tempo. Det vil sige, at det går langsomt. Når din tank når maks hastighed, så er det 30 kilometer i timen.

Det langsomme tempo forstærker filosofien om, at i World of Tanks handler det mere om at tænke strategisk, end det gør at være hurtig på aftrækkeren. En kamp kan sagtens vindes på flere kilometers afstand. Skulle du dog have lyst til at komme lidt tættere på din modstander, kan spillet sagtens understøtte begge slags strategier.

WoT_Blitz_Assets_Screens_Combat_Review_Activities_Image_03

Det er et spil med en ret høj kompleksitet, og det kræver også en vis mængde dedikation at komme i gang med spillet. For først skal du vælge en nation at kæmpe for, så skal du finde en tank der passer til dit humør (og spillestil), og så skal du udstyre den med alt fra det rigtige skyts til det mandskab, du helst vil have med om bord.

Der er meget at holde styr på, og kompleksiteten vokser mere og mere desto flere timer du putter i spillet. Men så snart du har ofret lidt tid, sat dig ind i tingene og været på slagmarken et par timer, belønner World of Tanks Blitz dig også. Det er et spil, der virkelig giver igen, så snart man har givet det lidt tid. For når det hele for alvor klikker inde i hovedet på én, så bliver det et voldsomt tilfredsstillende spil at bruge tid på og kan hurtigt blive rigtig vanedannende.

Det er dog absolut ikke et spil for alle. Det er et spil, der nok mest appellerer til dem, der kan dedikere en del timer i selskabet med spillet og virkelig vil sætte sig ind i sagerne. Men gør man til gengæld også det, så gemmer der sig et næsten uendeligt antal timers underholdning.

World of Tanks Blitz er gratis at spille på iPad (Androidversion er på vej!), og det er muligt at spille en hel del af spillet uden at skulle hive penge op af lommen. Så er du nysgerrig på, hvad det er for en størrelse, koster det ikke noget.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × four =

1 Comment
  • Thomas
    juni 20, 2014

    Øv, havde håbet på endnu federe spil i fremtiden… når nu dette spil er nogensinde og ikke hidtil… der røg fremtiden ;(