Pas på – du bliver bedømt på din smartphone

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

I dag kan valget af smartphone være lige så vigtigt som beklædning, hygiejne og personlig fremtræden, viser en ny analyse.

mand med smartphone ned

I vores moderne  high-tech samfund er mobiltelefoner ikke kun blevet hvermands eje. De bruges i stigende grad også til at bedømme andre folk.

Med andre ord er det ikke længere nok at gå pænt klædt, tale pænt, have håret siddende pænt, have pæne eksaminer og en charmerende personlig fremtræden. Man skal også flashe den rigtige smartphone. Eller snarere – man må for guds skyld ikke vise sig med en gammel og “yt” mobil.

En ny analyse fra den amerikanske brugt-telefon-børs uSell afslører nemlig, at 60 pct. af kvinder vurderer en anden person på vedkommendes mobiltelefon og tilstanden af den. For mænds vedkommende er det kun 50 pct, der dømmer andre på deres gadgets.

Disse vurderinger foregår både blandt venner, kolleger, arbejdsgivere, kunder og omgangskredsen i det hele taget.

Ekstra vigtigt er den rette mobil i forbindelse med forretningsmøder eller ansættelses-samtaler, hævder analysen. Her går det slet ikke at troppe op med en gammeldags og slidt mobiltelefon. Frem med den nye smartphone – og helst med det rigtige mærke.

Ifølge uSells analyse vil 80 pct. af de andre mødedeltagere opfatte ejeren af den gamle gadget negativt og mene, at vedkommende enten er ”nærig”, ”uden teknisk forståelse” eller bare ”gammel”……

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 − three =

No Comments Yet.