Test af verdens tyndeste og letteste tablet

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Jeg har haft verdens tyndeste og letteste 10,1″ tablet i hænderne. Læs her, hvad jeg synes om Xperia Z2 Tablet fra Sony.

Den ER tynd og let (og flot)

439 gram er altså ikke meget for sådan en størrelse tablet. Man kan faktisk sagtens holde den i en hånd, uden den bliver tung. Derudover ligner den lidt en forvokset Xperia-smartphone – samme enkle design og med alle indgange gemt væk, så den er fuldstændig vandtæt. Det er virkelig en flot maskine.

xperia-z2-tablet den er let

Er man vant til den fantastisk høje opløsning, som iPad’en kører med, bliver man nok ikke voldsomt imponeret af Xperia Z2 Tablet’ens skærm, selvom den bestemt ikke skuffer. Dog er rammen om skærmen enormt bred, så man føler lidt, at man går glip af en masse god skærmplads.

Indmaden er også flot

Der er puttet fine ting ind i Xperia Z2 Tablet, og der skal en del til for at gøre den træt. Med 2,3 GHz processor og 3 GB ram er der fuld fart på til både at streame serier og spille spil.

De præinstallerede apps fra Sony er sikkert også lækre nok.. men jeg ved det ærlig talt ikke, for jeg synes som regel bare, de er irriterende.

Sonys skin ovenpå Android synes jeg efterhånden er en så integreret del af Sony, at jeg er blevet vant til alle de farverige bølger som kendetegner det. Z2 Tablet er super snappy at bruge, og der er masser af mulighed og plads til at personliggøre hjemmeskærmene.

xperia-z2-tablet-black

En ret fiks ting ved tabletten er, at den kan erstatte alle dine fjernbetjeninger. Den kan nemlig fungere som universalfjernbetjening.

Der er mulighed for multitasking, for eksempel ved at have lommeregneren åben ovenpå andre apps. Smart nok, men ikke noget jeg helt har set fidusen i endnu.

Dommen

Xperia Z2 Tablet er en enooormt flot gadget og vil pryde ethvert sofabord. Den lave vægt er også et kæmpe plus. Der er heller ikke noget at komme efter ved batteritiden eller ydelsen, men bagbeklædningen af plastik får den til at føles mindre eksklusiv end den egentlig er. Til gengæld kan du slæbe den med ud i badekaret uden at bekymre dig om drukneulykker.

Hvis du er til Android, er Xperia Z2 Tablet klart en topkandidat. Den kommer i to versioner – wi-fi og LTE-version så du kan smide simkort i og surfe hvor som helst. De kommer med 16 gb hukommelse, med mulighed for at udvide med ekstra microSD.

LTE versionen med 4G er set til cirka 4.700 kroner og wi-fi udgaven til cirka 3.300 kroner.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen + five =

No Comments Yet.