Podcast #204 Phono Sapiens- Pattedyr på speed

1 Min læsning

Det kan være enormt svært at forudsige hvilke konsekvenser, den hastige teknologiske udvikling vi står midt i, ender med at få. På den ene side er det ikke nemt at gætte før nye produkter og tjenester kommer i hænderne på almindelige mennesker. På den anden side betyder den voldsomme eksponentielle udvikling, at der kan det allerede være for sent. Både markedet, politikere og andre beslutningstagere skal holde tungen lige i munden. For det vælter frem med digitale produkter, som vender op og ned på hele brancher og på måden vi mennesker omgås hinanden på. Men hvad betyder det så, at udviklingen konstant tager nye retninger? Det spørgsmål har ugens gæst Katrine K. Pedersen stillet i bogen Phono Sapiens, hvor hun kikker på de digitale blindgyder.

Hør programmet hvor Christiane og Katrine snakker digital historie og fremtid i playeren lige her under eller skynd dig ind og abonner i din podcast app. Hvis du ikke allerede gør det. Hvilket du da klart gør ;-)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + 13 =

No Comments Yet.