Podcast #235 Det store Elektronista juleshow

1 Min læsning

Det kan godt være julen er en lidt halvgammel tradition, men det betyder ikke, at den slipper for at blive digitaliseret. Vi ønsker os hårde pakker under juletræet, og vi finder opskriften på den sprøde and på nettet og julesalmerne i en app. Vi ringer lidt mindre til hinanden, til gengæld deler vi julehilsner og billeder af hygge fra konfekt til juletræer på de sociale medier. #Disneysjuleshow trender på twitter, og Netflix boomer med bingewatching i juledagene. Traditionen tro hygger de faste julegæster Clara Mai Kunstmann og Susanna Rankenberg i studiet med Christiane Vejlø.

Shownotes

Tech Julegaver

Susanna- Soundboks musik til vejfesten

Clara – Dykkerur

Bingewatching anbefalinger til juleferien: Til Sci fi fans: The OA, Stranger Things, Westworld, Mr. Robot, Black Mirror. Til krimifans – River, In the line of Duty, The Fall

Podcasts: This American Life – start med 129 Cars og FWThinking

Joe Biden memes

Mest googlede ord

Appbefalinger

To good to go app

Kahoot – til at lave og spille quizzer på.

https://getkahoot.com/

Julemandens telefonnummer er: 70 24 12 07.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − seven =

2 Comments
 • Amanda E.
  december 23, 2016

  Kahoot er fantastisk og jeg bruger den tit i undervisningsøjemed; både til faglige quizzer og til evalueringer.

  En anden app, som er god når eleverne (børn såvel som voksne) skal have lidt frisk luft og en anden måde at lære på er fx quiz- og skattejagtsdelen af appen WOOP, som oprindeligt blev udviklet til spejderne. Den er sikkert også god her i julen, hvor mange kunne tænke sig en underholdende gå- eller løbetur ovenpå al julemaden :) Er man heldig, kan det være, at en FB-ven har lavet en sjov WOOP i nærområdet, som man kan genbruge.
  (se mere fx: http://spejderne.dk/aktuelt/woop/)

  De bedste jule- og nyårsønsker til jer alle!

 • Dorte Larsen
  januar 11, 2017

  Tak for et godt program i omtaler et program der viser hvordan man vil have en app til at fungere. Jeg synes ikke jeg kan se nogle shownotes på det?