Hvad med en floppy til din mobil?

2 Min læsning

Fortid og nutid mødes over en portion strøm. Disketten her er nemlig en moderne powerbank til smartphones.

floppy-bank-3

Det er ligesom to generationer, der mødes og spiller ud sammen – den moderne smartphone og fortidens floppydisk.

Jeg er faktisk ret sikker på, at mange unge smartphonebrugere ikke aner, hvad man skal bruge en floppy til nu om dage. Den hører jo til de ting, deres forældre syntes var uundværlige. Noget fra før vi gik ind i det nye årtusinde.

Nu skal denne nye floppydisk på 3,5 tommer – i gamle dage fandtes de også i 5,25 og 8 tommer – ikke bruges til at lagre data.

Den skal i stedet levere strøm til smartphones, og på den måde kan den hurtigt blive lige så uundværlig som dens forgængere for 20 år siden. Smartphones æder nemlig strøm og batterier som en forslugen t-rex.

floppy-bank-1

Floppy’en er nemlig en forklædt power bank, der via et Micro-USB stik kan levere ny energi til trætte mobiltelefoner.

OK – kapaciteten på 2.500 mAh er ikke voldsom stor. Floppy’en vil kunne lade en iPhone helt op, mens det kun bliver delvist på store Android-telefoner. Med bedre lidt end slet ingen strøm.

Det vigtige med den nye Floppydisk Powerbank er imidlertid signaleffekten. F.eks. kunne det være skægt at se, om kollegerne tror, man henter data fra disken, når nyheden ligger på et bord sammen med en smartphone og en ledning mellem dem.

Floppydisk Powerbank er en sjov gadget, der sælges af den britiske grossist ThumpsUp! Her kan man sikkert oplyse om forhandlere i jeres nærhed eller online….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 5 =

No Comments Yet.