Super Mario er endelig klar til din iPhone og iPad!

2 Min læsning

Så skete det endelig! Den evigt populære Super Mario lander nu på iOS med det helt nye Super Mario Run!

526509-super-mario-run-nintendo-ios

En af årets største overraskelser er endelig klar til at blive spillet. Super Mario er landet på iPhone og iPad med spillet Super Mario Run, hvor Mario skal løbe sig til point og guldmønter.

Spillet minder på overfalden meget om spil som Temple Run, hvor du konstant er i bevægelse og ikke kan stoppe. Men modsat mange af ‘Endless Runner-spillene’ så er Super Mario Run inddelt i baner. Det handler ikke om at komme så langt som muligt. I stedet handler det om at gennemføre alle spillets baner og stoppe Bowser fra at kidnappe prinsessen.

Udfordrende, ligetil og vanvittigt sjovt

Selvom Mario løber afsted, uden du kan stoppe ham, så er der stadigvæk en masse finesse at finde i spillet. Hver gang du trykker på skærmen, så hopper Mario, og selvom du kan komme igennem de fleste baner uden at have timingen helt i orden, så er der en masse ekstra mønter at indsamle, hvis du timer dine spring helt rigtigt og kommer helt ind i spillets mange finesser.

super-mario-run-sees-nintendos-mascot-leap-confidently-onto-iphone-148112921708Super Mario-spillenes baggrund som præcise og krævende platformsspil er velbevaret i Super Mario Run, og måden spillets udfordringer bliver gradvist introduceret er tæt på genialt. For selvom du “bare” skal holde styr på at hoppe, så er der meget planlægning og timing involveret. Når alt så klikker i Super Mario Run, så er det et næsten magisk følelse. Du springer og løber igennem en bane, som om det var det mest gennemtænkte og veltimede filmstunt nogensinde.

Gratis at komme igang

Super Mario Run er hvad Nintendo kalder for “Free to Start”. Spillet er gratis at hente, og den første verden kan du spille uden at smide en krone. Alt derefter koster 79 kr, og for det beløb får du alle spillets 6 verdener, mulighed for at se om du kan komme igennem en bane hurtigere end dine venner og et næsten Farmville-agtigt ekstra spil, hvor du skal bygge dit eget lille Super Mario kongerige.

Spillet er ude på iPad og iPhone i dag, mens en Android versioner kommer i 2017.

Du kan hente spillet lige her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 1 =

No Comments Yet.