Podcast-anbefaling: Grin og skæve emner med Signe Lindkvist og Iben Hjejle

2 Min læsning

“Kuk-kuk, kuk-kuk, fallera“ er en af af linjerne i H. C. Andersens “Hvor skoven dog er frisk og stor”, men det er også et af de udtryk, som Sitter (Sigrid) Horne-Rasmussen blev kendt for. Og Sitter (altså Sigrid) er inspirationskilden til en af de senest ankomne podcast på podcast-himlen, nemlig “Sitter” med Signe Lindkvist og Iben Hjejle.

Signe Lindkvist og Iben Hjejle har slået sig sammen om den nye(re) podcast “Sitter”, der udkommer cirka hver uge – skulle den være “for sent på den” eksempelvis pga. sygdom, så er den absolut værd at vente på. På kort tid er der nu produceret ikke mindre end 11 afsnit.

Med de to kvinder i havestuen er der altid garanti for et godt grin. Ingen emner er hverken for store eller små, når de to ruller sig ud. Emner som løglasagne, ASMR, snydehuse, Obama-planter, traktorkørsel, webinare og meget tages op på ugentlig basis. Er emnerne for moderne, så inddrages Teknik-William eller afløser i programmet med lidt indspark for den yngre generation.

Podcasten er som regel optaget hjemme i fru Lindkvists havestue, lyden er til tider derefter, men hvad kan man kræve af to ildsjæle, der giver deres tid gratis til os lyttere? Den til tider svingende lyd opvejes helt og aldeles af de to kvinders gode tilgang og lethed til emnerne, fru Hjejles til tider hidsige temperament, de mange gode og hjertelige grin og sidst, men ikke mindst den medfølgende ernæring til hovedet. De fleste emner havde de færreste af lytterne nok selv fundet frem til.

Set fra min side er dette endnu en anbefalelsesværdig podcast, når man har brug for et godt grin og lidt måske nyttig ny viden! 👍🏻

Følg Sitter på Facebook og Instagram, og find podcasten “Sitter” i din yndlingspodcast-app.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 4 =

No Comments Yet.