5 gadgetgaver, som gør den sure teenager glad

3 Min læsning

Hvad stiller man op med en sur teenager midt i julehyggen? Jo, den rette gadgetgave under træet er måske vejen frem…

Det kan være svært at være teenager. Hjernen er under konstant udvikling, og hormonerne suser rundt i kroppen. Men det kan faktisk også være svært at være forældre, og tanken om en hel jul med en surmulende teenager i sofaen kan give selv den mest positive forælder (flere) grå hår i hovedet.

Muligvis lidt upædagogisk, men mon ikke den rigtige gave kan bringe et smil og lidt julestemning frem hos din sure teenager. Gaver kan naturligvis aldrig erstatte kærlighed og nærhed, men kan nogle gange være et lille skub på vejen.

Vi har samlet 5 fede gadget-gaver til teenageren, som du kan købe i Elektronista Shop. Du kan også bruge guiden som inspiration, når du skal ud på årets julegave-shopping.


1. Freya Clint – bærbar højtaler i fine pasteller

Perfekt bærbar højtaler til teenageværelset eller til en tur på stranden med vennerne. Her får din teenager en fed højtaler i både flot design, god lyd – og til en rigtig god pris!

Modellen Freya er bærbar og trådløs og kan både afspille musik fra din smartphone og din tablet via wi-fi. Flere højtalere kan sættes sammen til den gode, trådløse stereolyd. Fås i farverne Dusty Rose, Misty Green, Powdery Blue og Chalk White.

Du kan købe Freya-højtaleren for 1.299,00 DKK i Elektronista Shop

 

2. Knomo Beauchamp mini-rygsæk

Mini-rygsækken fra London-mærket Knomo er handy og lige til at have med overalt. Den er både cool og praktisk og god til både bytur og festival.

Der er masser af funktionelle lommer, beskyttende, lækkert fór, så tabletten (op til 10″) er beskyttet på farten. Rygsækken er også genial, når din teenager skal ud at rejse og lige skal skal have pas, solcreme, en bog, en flaske vand og mobilen med. 

Tasken er i praktisk nylonmateriale og rygstropperne er ergonomisk designet, så den er behagelig at have på.
Et MyKnomo ID tag med unikt ‘If Lost’ ID-nummer kan hjælpe din teenager med at finde tasken igen, hvis den er blevet væk. 

Fås i farverne sort, navy og grøn.

Køb Knomo Beauchamp-rygsækken for 1.199,00 DKK i Elektronista Shop

 

3. Blomster-cover til iphone 7

Med dette glade blomster-cover fra Incipio kan teenageren sætte lidt lækker fashion og kulør på sin telefon. Coveret pakker iPhone’en ind og beskytter den i et elegant rustikt blomster-look.

Coveret kan købes til 299,00 DKK i Elektronista Shop.

 

 

 

 

 

 

 


4. Knomo Carrington – den ultimative skuldertaske

Skuldertasken fra Knomo er både lækker og praktisk og er en super gave til teenageren.

En lang skulderstrop gør den perfekt til cykelturen. Tasken er stor nok til at have plads til de mest nødvendige basisting og lille nok til, at man kan have den med på gåtur eller til fest.

Tasken er delt op i rum, så det er nemt at holde styr på sine ting. Fra den store yderlomme med lynlås er der nem adgang til fx pung, nøgler og smartphone.

Tasken er lavet i nylon og med en smuk læderdetalje på forlommen.

Den kommer i farverne sort og en fin rosa.

Knomo Carrington-skuldertasken koster 989,00 DKK i Elektronista Shop

 

5. Beoplay H4-hovedtelefoner – luksus-julegaven til teenageren

Skal teenageren ekstra forkæles, så skal det gøres med disse lækre H4-hovedtelefoner fra Beoplay.

De har op til 19 timers spilletid og kan både bruges til at lytte til musik og til at tale i telefon via bluetooth. Designet er stilrent og minimalistisk med læder, aluminium og rustfrit stål og B&O signaturlyden er selvfølgelig upåklagelig. De kan bruges både trådløst og med ledning.

Skulle hovedtelefonerne mod forventning falde i dårlig jord hos teenageren, så er der bare ét at gøre: Skynd dig at tage dem selv! 

Beoplay H4-hovedtelefoner kan købes i Elektronista Shop til 2299,00 DKK

 

Indeholder links til Elektronistashop

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 18 =

No Comments Yet.