Podwalk – bliv klogere på din byrundtur

2 Min læsning

Ny gratis app gør din tur rundt i byen eller på museet til en ekstra spændende oplevelse. App’en er en podcast-afspiller med GPS-funktionalitet, der leverer lokationsbestemte fortællinger på din smartphone.

Podwalk er en smart måde at finde og lytte til audio-guides og andre lokationsspecifikke podcasts. App’en ved, hvor du er, og når du åbner den, får du en liste af podcasts, der knytter sig til det sted i byen, hvor du befinder dig. App’en foreslår, hvor du skal gå hen og fodrer dig med historier undervejs. Hermed gør Podwalk, ”…hele byen til din teaterscene eller dit museum”, som udvikleren bag app’en, Åsmund Holdt, udtrykker det.

podwalk2
App’en Podwalk er netop blevet lanceret og rummer allerede en del indhold, man kan lytte til i København. Alt fra Parkmuseerne til Dansk Arkitekturcenter og Carlsberg. Herudover har flere uafhængige udviklere lavet Podwalks, som man kan lytte til i app’en.

Podwalk_ParkMuseerne-CoverImages-v1-1-low

 

App’en er også perfekt, hvis du selv ønsker at lave en guidet tur i byen, fx til et område, hvor der knytter sig en særlig interessant historie. Som Åsmund Holdt fortæller: ”Vi giver alle de, som har en god historie at fortælle, en mulighed for at formidle den på en professionel måde”.

App’en vandt en andenplads i den internationale start-up konkurrence Creative Business Cup i november i år, hvor 45 lande og mere end 60 virksomheder deltog.

Download app’en gratis her: www.podwalk.org/download/ (iPhone)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × three =

No Comments Yet.