En ekstra arm til at hvile foran skærmen

1 Min læsning

Den nye Chin Rest Arm ligner en aprilsnar, men den praktiske gadget sælges helt seriøst på det japanske marked. Knap 300 kroner koster det at få en hånd til at hvile sit trætte hoved på.

kind hviler 1

Har du nogensinde set en video af dig selv, efter at du har siddet i timevis foran din computer? Bundet til skrivebordet og skærmen med de mange informationer på. Højst sandsynligt har dit kloge hoved trængt til hvile undervejs – og din hjerne til et skud koffein fra kaffekoppen.

Kaffen, teen eller energidrikken kan jeg ikke levere i denne omgang. Til gengæld kan jeg fortælle om en ny genial gadget fra Japan, som kan fremme ergonomien ved skrivebordet.

kind hviler 2

Thanko har nemlig lanceret en ”Chin Rest Arm”. Ja ganske rigtigt – en kunstig arm, som man kan hvile sit trætte hoved på, mens man arbejder på sin computer. Nyheden monteres på bordkanten med et skrue beslag og kan herefter justeres i både højde og vinkel, brugeren let kan finde som optimale hvile stilling.

Kind-hvileren kan i øvrigt ikke kun bruges til at lægge hovedet på, mens man kigger på sin skærm eller trænger til et kort hvil med øjnene lukket. Man kan også lægge Thankos gadget direkte ned på skrivebordet og så bruge den som hovedpude.

kind hviler 7

Thanko sælger den skægge gadget på det japanske marked, hvor den koster 4.980 yen. Det svarer til lige under 300 kroner.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − 4 =

No Comments Yet.