PRÆCIST SÅDAN ER DET AT KØBE TEKNOLOGI!

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvad f**** er forskellen på alle de her telefoner? Hvad er LTE og smitter det? Hvor mange megapixel har én person virkelig brug for? Er et smart tv virkelig så smart? Elektronista’s yndlings Super Bowl reklame.

Jeg er vild med den amerikanske elektronikkæde Best Buys nyeste reklame hvor kunden (big love til Amy Poehler) får lov at stille alle de (åndsvage) spørgsmål hun har brug for. For selvfølgelig er den gadgetshoppende kunde kongen!

Best buy reklamen var en af de helt store reklamer som blev præsenteret til årets amerikanske Super Bowl, og den rammer efter min mening meget præcist hvordan det kan være at købe teknologi. Eller bør være (hvis ellers ekspedienten kunne få et ord indført).

Jeg er personligt ret vild med den amerikanske skuespiller og komiker Amy Poehler. Du kender hende måske fra serierne 30Rock eller Parks and Recreation (se dem på Netflix) eller fra filmen Baby Mama. Hun er et fantastisk komisk talent og udfylder perfekt rollen som den lidt krævende, insisterende og spørgende elektronikkunde. Præcis sådan som vi allesammen skal have lov til at være, når vi handler gadgets. Skynd dig at se den lille film her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − four =

No Comments Yet.