PREMIERE PÅ ELEKTRONISTA RADIO SØNDAG DEN 6. NOVEMBER

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Det er nu på søndag vi har premiere på det nye digitale kulturprogram på Radio24syv. Jeg er vært på programmet som (ikke overraskende) har fået navnet Elektronista. 

I første udgave af Elektronista Radio er jeg så heldig at have teletøs Stine Green Paulsen, gamergirl Clara Mai Kunstmann og musikmand Morten Remmer i studiet. Vi kommer omkring den nye iPhone 4 S, Spotify, elektronik der roder og en app som får os pæne mennesker til at sige ordet “lort” mere end en håndfuld gange.

Jeg glæder mig utrolig meget til at komme igang med programmet og få nogle radiokilometer i stemmen. Jeg går ganske ydmygt til opgaven og synes det er helt fantastisk at få mulighed for at lave sludreradio om det emne, jeg brænder allermest for. Nemlig alt i det digitale univers. Det hele skulle gerne blive meget uformelt og hyggeligt og jeg håber du vil hygge med derude.

Hop meget gerne også med på Facebook og Twitter og kom endelig med masser af gode idéer, relevante links og kommentarer til debatten.

Første udgave af Elektronista Radio kommer søndag den 6. november kl. 17-18 på Radio24syv. Du kan følge programmet på Facebook og Twitter og læse lidt mere her. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × two =

No Comments Yet.