Prisvindende højttaler i højtråbende indpakning

1 Min læsning
Det danske teknologibrand Libratone har længe været kendt for at levere god lyd i lækkert design. Nu kan du få de populære, bærbare højttalere i en smuk rød farve, der ikke ligefrem falder i ét med tapetet.
Små, kompakte og bærbare højttalere gør det muligt at skabe et soundtrack til alle tænkelige situationer ude som hjemme og størrelsen til trods, behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten.
Hvis du er på udkig efter en bærbar højttaler og ønsker både god lyd og smukt design, er Libratones GO-serie et godt valg, der forener netop disse kvaliteter med æstetisk og skandinavisk enkelthed.
Høttalerne kan fås i turkis, grå og sort, men for de særligt modige er ONE CLIK og ONE STYLE netop lanceret i en ny rød farve, der tilfører liv til dine yndlingsspots i hjemmet.
Libratones højttalere er på størrelse med en bog og kan derfor let tages med i tasken. Via bluetooth forbindes de til mobile enheder og indeholder en særlig 360°-teknologi, der sikrer at lyden er i top.

De nye røde højttalere ONE CLICK og  ONE STYLE koster 1.499. kr. Læs mere på Libratone.com

libratone_hoejtaler_roed_08

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 2 =

No Comments Yet.