Privat sikkerhed er største problem med online enheder

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

En analyse fra Microsoft viser, at folk generelt er meget positive over for de mange nye teknologiske gadgets, de har fået præsenteret i de senere år.

microsoft analyse grafik

De fleste er glade for de mange nye elektroniske dimser, vi har fået i de senere år – smartphones, tablets, smarte ure, pc’er, laptops, fitnessarmbånd osv.

De hjælper bl.a. med uddannelse, produktivitet og sociale forbindelser som f.eks. at komme lettere i kontakt med mennesker andre steder i verden.

Det er ting, som var utænkelige for blot få årtier siden, og som langt de fleste internetbrugere mener har forbedret deres livskvalitet.

Der er dog én ting, som de fleste betragter som en klar ulempe ved de mange nye personlige elektronik-dimser, vi har fået til at gå online med.

Og det er usikkerheden om sikkerheden. Eller med andre ord mangel på beskyttelse af private informationer.

Det er interessant at se, hvor mange mennesker verden over bekymrer sig for, hvad virksomheder, myndigheder, hackere og alle mulige andre kan samle af oplysninger om hver enkelt internetbruger.

Tallene stammer fra Microsofts nye rapport ”Views From Around the Globe: The 2nd Annual Poll on How Personal Technology Is Changing Our Lives.”

Analysen bygger på svar fra 12.002 internet brugere i 12 lande igennem de seneste 12 måneder….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 4 =

No Comments Yet.