Prøv bogstavspillet, som blev spillet to millioner gange på ti dage

2 Min læsning

Lost… in… spaaaaaaace… Så gælder det om at kunne stave sig fri. Folk fra mere end 193 lande har nu downloadet og prøvet bogstavspillet Hexiled.

hexiled_path
Af Christina Majcher

Der er tusindvis af ord- og bogstavspil at vælge mellem, hvis man vil spille den slags på sin smartphone, og spillet Hexiled er et af de særligt populære. Det har ligget placeret som nummer 1 på listen over populære ordspil i 32 lande. Folk fra mere end 193 lande har downloadet og spillet det. Og lige da det blev udgivet, blev det spillet mere end to millioner gange – på bare ti dage.

Spillet går ud på, at man skal stave sig vej ud til kanten af en stor spilleplade bestående af bogstaver placeret i sekskanter. Hvert ord skal være på mindst tre bogstaver, og hvert bogstav, man bruger, forsvinder, og sådan gnaver man sig langsomt vej gennem bogstavmylderet.

Det gælder om at komme hurtigst muligt ud til kanten, og det har en usædvanligt høj “Aij, jeg må lige prøve én gang til”-faktor.

hexiled-2Udover “Escape”-mode kan det også spilles i det mere afslappede “Explore”-mode (uden tidsbegrænsning) samt “Survive”-mode (hvor man indtjener ekstra tid undervejs). Survive kan først spilles, når man har spillet Hexiled 500 gange. Ihvertfald hvis man ikke vil betale…

På grund af sin popularitet blev Hexiled hurtigt oversat til andre sprog og kan nu, udover engelsk, spilles på fransk, tysk, hollandsk, spansk, portugisisk og italiensk.

Hexiled kan downloades gratis på App Store. Der arbejdes på en version til Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × three =

No Comments Yet.