FÅ DINE YNDLINGSNYHEDER I ÈN OVERSKUELIG APP MED PULSE

2 Min læsning

Af Jan Kwiecien

Jeg er, som mange andre i disse dage, lidt af en nyhedsjunkie, der konstant skal holde mig opdateret på alt fra nyeste tech gadgets og trends til situationen i mellemøsten. Der findes jo et utal af RSS-læsere der gør hvad de skal selvom det nogle gange er en lidt rodet affære. Jeg har i den seneste tid haft Pulse News Reader kørende på min mobil og har ikke veget fra den siden. Med et design der er elegant og intuitivt, skiller denne app sig ud fra de nuværende RSS læsere på android marked. Det er elegant, at startsiden i Pulse er opsat med ’thumbnails’ i stedet for en slatten linje tekst som man ser på mange andre RSS-læsere. App’en er intuitiv fordi du ikke skal tænke over hvordan man navigerer rundt i artiklerne. Det giver et rigtigt godt overblik i brugerfladen, hvor du nemt kan sortere i den rindende strøm af nyheder der konstant tikker ind.

Startsiden giver et rigtigt godt overblik over dine ’feeds’ som ligger vandret i egne rækker hvor du kan fingerfeje frem og tilbage mellem artikler. Du kan indstille app’en til at opdatere artikler efter eget ’tidsintervalg’, som placerer de nyeste artikler i venstre side af skærmen. Interfacet er enkelt og intuitivt, så når du fx trykker dig ind i en artikel, ligger din nyhedskilde i bunden (hvor du i øvrigt kan bladre imellem de andre artikler). Lige så snart du rører ved artiklen skubbes nyhedskilden diskret ned i bunden og kan nemt hives op igen.

Læseoplevelsen er ren og uforstyrret. Med en blanding af tekst og billeder tager Pulse News Reader et uddrag fra den valgte artikel og linker samtidig til den oprindelige.

Derudover har Pulse News Reader et par nyttige sociale features. Du kan dele artikler via Facebook, Twitter eller andre sociale tjenester. Desuden kan du synkronisere med både Google Reader og Facebook links.

Pulse findes både til iPhone og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + 4 =

No Comments Yet.