DANMARKS SMARTESTE ABONNEMENT ELLER MERE FORVIRRING?

1 Min læsning

Teleselskabet 3 forsøger sig nu med hvad de selv kalder “telebranchens mest gennemskuelige abonnementsstruktur”. Men er det nu også så nemt og har alle danske mobilbrugere brug for data?

5 forskellige grundpakker, en stribe talepakker, underholdningspakker og rabatpakker. 3 går efter det fleksible og at du kan bygge det præcist som du vil. Men er en masse valg det nemmeste?

Det nye abonnement har smidt opkaldsafgiften og inkluderer altid data.

Hvordan har du det med abonnementer fra teleselskaber? Foretrækker du have en masse muligheder eller bare “all inclusive”?Hvad vil du helst have og hvem gør det godt?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − twelve =

1 Comment
  • Preben
    april 28, 2011

    Du har fuldstændig ret i, at 3 har nogle af markedets mest uigennemskuelige abonnementer. Og det er jo sikkert med vilje. Dem der ikke kan finde ud af det, må jo så vælge 3’s lavprisselskab, Oister, hvor det er noget enklere at gennemskue.
    Det er jo dejligt med 3’s gode dækning, når man skal surfe, men man betaler også en høj pris for det. Igen kan man få samme dækning hos Oister.