JYSKE BANK MED PÅ APP BANKING

2 Min læsning

Christiane Vejlø

Danske Bank kom først med deres Danske Mobilbank app på både iTunes og Android. En fin kølig blå app, som gør det muligt at tjekke sin konto, betale girokort og overføre penge over mobilen (hvis man altså slæber rundt på det revolutionerende papkort aka NemID). Men hvad skal det nymodens pjat nu til for? Så kan jeg så lige tilføje, at jeg har talt med om flere, der rent faktisk har skiftet bank bare for at kunne bruge Danske Bank app’en. Så helt fjollet er det næppe.

Nu svarer Jyske Bank igen med en app i et lækkert design, som måske kan gøre det lidt federe at mobilbanke. Jyske Bank er tydeligvist inspireret af Apple’s iBooks. Opbygget som en træreol med hylder, hvorpå de forskellige features står som bøger. For at det skal være endnu mere hyggeligt at mobilbanke med Jyske Bank  har de lige indsat en takeaway kaffe (så får vi de travle bymennesker med) og en fiskebowle (så taler vi også til følelserne).

Det er dejligt at se en bank, som forstår at lækkert menneskeligt design ikke udelukker professionalisme og selve looket er vi da også ret charmerede af. Men det er desværre bare ikke så meget man kan endnu med Jyske Banks app. Indtil videre: tjek din konto, depot (svært at sige lige hvad det, er når man ikke har Jyske Bank) omregn valuta eller kontakt din rådgiver. App’en viser dog en masse lovende features, som er på vej men endnu ikke virker. Overfør penge, betal regninger, modtag penge og valutakurser. Det vil så bringe Jyske Banks app features på niveau med Danske Bank app’en. Til gengæld er den så lidt lækrere at hænge ud i.

Jyske Bank app fås til både iPhone og Android.

Har du brugt din mobil til bankforretninger? Kunne du finde på det?

Du kan få ugens bedste digital trends direkte i din indboks med Elektronista Inbox Magasinet. Endda gratis!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 2 =

No Comments Yet.