Put dine filer i en flaskepost

1 Min læsning

af Christina Majcher

Savner du også håndskrevne breve og lidt mere langsommelig, eftertænksom kommunikation? Så er den perfekte (digitale) løsning lige her.

usb flaskepost.jpg
Uanset hvor digital-glad en elektronista, du er, så er det unægteligt ikke nær så romantisk at modtage en mail, som det er at få et håndskrevet brev. Medmindre mail-skriveren selvfølgelig er en ganske gudsbenådet skribent, som du har glædet dig inderligt til at høre fra og som kan få dig til at smelte med sine ord alene.

Men altså, alligevel: Den uåbnede konvolut, papirerne indeni, suk… Romantisk!

Og hvis du engang imellem drømmer om at erstatte al din effektive elektroniske kommunikation med langsommere og lidt mere eventyrlige kommunikationsmidler såsom brevduer og hestedroscher, kan du nu købe den helt rigtige usb-nøgle.

Den er udformet som en flaskepost, så man rigtigt kan forestille sig, at den har været længe undervejs over verdenshavene.

Til gengæld går den ikke til bunds, selvom du fylder den med info: Der er plads til 4GB data, dvs. tusindvis af romantiske feriefotos eller hvad du nu vil udveksle af privatheder med din udkårne flaskepostmodtager. (Det kunne også være en god håndfuld afsnit af Game of Thrones (hvor de jo som regel udveksler vigtige meddelelser per ravn)).

Flaskepost-USB’en kan købes på alphageek.dk for 209 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × four =

No Comments Yet.