Raffinerede USB-smykker

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Et lille stykke teknologi der bør ligge i enhver taske. Hvis jeg siger elegant usb-stik, lyder det så mærkeligt? Ikke hvis man kigger på Merete Nordviks designs.

usb

Har du en USB stik i nærheden altid? Situation VIL opstå. Du skal have nogle filer eller billeder overført eller der er en anden som har brug for noget fra dig. Jeg har altid minimum en lille opbevaringsstik i tasken, og hver gang jeg holder foredrag har jeg en backup af mit foredrag på en USB stik. Nu kan jeg medbringe den sikkert om halsen eller håndleddet. Kollektionen fra Nordvik indeholder ganske få raffinerede usb-stiks i form af smykker. De findes som halskæder, armbånd og nøgleringe og har en kapacitet på 4GB eller 8GB.

Screen Shot 2014-02-21 at 7.20.35 AM

Selve usb’et er udført i blankt metal og er fastgjort til en flettet læderrem. Et nordisk touch, skriver hun på sin web-shop. USB smykkerne fås fra ca. 240-270 kr. på bynordvik.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + twenty =

1 Comment
  • Julie Abelstedt
    juli 31, 2014

    Wow det ser vildt smart ud, jeg har det nemlig selv med at smide alle mine USB stik væk. Men det at man kan bruge sit USB stik som smykke er da bare vildt smart, jeg elsker smykker og kan slet ikke få nok af dem. Så tummel op for dit indlæg det er super smart.