RESHOPPER- BØRNEFAMILIENS KØBE, SÆLGE OG BYTTEMARKED

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

At købe brugt børnetøj burde være som at hente en pose hos naboen. Reshopper er den nye salg, køb, bytte service app som sørger for at det bliver netop sådan. 

Der hvor jeg bor er der verdens bedste loppemarked 2 gange om året. Så får vi handlet masser af billigt og lækkert børnetøj til den 4 årige. Resten af året ender jeg altid med at købe alt for dyre ting, fordi tiden er knap og jeg ofte vælger den hurtigste løsning.  Det er dumt, når børnetøj til de små sjældent når at blive slidt op, og brugt tøj derfor er både en billigere og mere miljøvenlig løsning.

Forleden prøvede jeg at finde en brugt flyverdragt på nettet. “Du er velkommen til at komme forbi og kikke på den” sagde sælgeren i Brøndby. Det sker jo bare ikke sådan lige og alt man bestiller havner jo også på posthuset, og hvor tit er det lige, jeg når der forbi?

Sådan er det ikke når man køber med den nye danske Reshopper app. Du ser billeder på ting som er til salg i dit lokalområde, så et køb ikke er længere væk en en rask gåtur.  Mobilen bruger GPS’en til at lokalisere hvor du befinder dig og giver dig tilbud derefter.

På samme måde kan du selv sælge, og oprettelsen af en annonce er noget nær det nemmeste jeg har set på nogen app nogensinde. Tag et billede, udfyld mærke, alder, køn og pris og så kan andre i dit hood se annoncen og kontakte dig.

Reshopper er nem at betjene og så er det simpelthen så lækkert designet. Der er kælet for detaljerne og hele oplevelsen i Reshopper universet er på én gang lækker og hyggelig. Reshopper findes til iPhone og Android og den er gratis.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × four =

No Comments Yet.