RETRO-LÆKKER DOCKING TIL DIN IPHONE

1 Min læsning

Af Pernille Abildgaard Ullmann

Genskab fastnetstelefonen fra 1990’erne på dit skrivebord med denne skønne, og praktiske, retro-gadget.

Altigen_iFusion_BlackMod_LeftPers_iPhoneOn_ShadowOff_JPJeg er lidt en retro-nørd, når nu jeg skal være ærlig. Og der er også noget virkelig corny over gadgets som får en helt ny og fremadsynet opfindelse, til at ligne og opføre sig, som om vi var i slutningen af 1990’erne igen. Men der er altså også bare noget ved den slags gadgets som gør mig i godt humør. Det er for eksempel tilfældet med denne her fine iPhone holder, der mistænkeligt meget ligner en fastnetstelefon fra et call-center.

altigen smartstation

Udover at være retro-lækker, så viser iFusion Smartstation, fra Altigen, sig også at være praktisk for eksempel til hjemmekontoret. Hvis man bruger Facetime og Skype, er den ideel som docking, og så oplader den angiveligt også hurtigere end USB, hvilket er en stor fordel for de af os, der bruger vores telefon meget i løbet af en arbejdsdag. Ifusion har integreret bluetooth-teknologi, så man kan modtage håndfri opkald, hvis man ikke lige synes at det retro-lækre telefonrør er noget -og til lige at høre lidt musik på, mellem opkaldene. Lidt for lækker og temmelig praktisk. Og prismæssigt i den lidt dyre ende for en gadget, men ikke for en funktionel og praktisk docking-station.

Elektronista har fundet iFusion til 1190,00 på Made4Men

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − eight =

No Comments Yet.