SPIL APPBEFALING: DANS DIG TIL TYVEKOSTER

2 Min læsning

List, dans og stjæl med rytme i den super charmerende, og funky, app-spil ‘Beat Sneak Bandit’

Beat-Sneak-Bandit-iOS-Review

Jeg fristes helt til at nynne “Vi lister os afsted på tå” fra Folk og Røvere i Kardemommeby, for Beat Sneak Bandit er mere eller mindre den samme oplevelse. En musikalsk tur gennem byen for, at stjæle rigdomme uden at blive set.

Selve spillet er inddelt i en række forskellige baner, der hver har deres eget beat, som du skal lytte godt til (det kan varmt anbefales, at have høretelefoner på) og bevæge din tyv gennem banen i takt til rytmen.

beatsneakbandit_ipadscreen_01

At bevæge sig i takt til rytmen er særdeles vigtigt, for døre, vagter og andre udfordringer er forbundet til rytmen. Så dørene åbner og lukker sig i takt med musikken, vagternes tjekker kigger i forskellige retninger afhængig af musikken og tyven bevæger sig hurtigere hvis du trykker på skærmen i takt til musikken.

Det fedeste ved Beat Sneak Bandit er når det hele går op i en højere enhed. Når du virkelig kan høre musikken, og rytmen sidder godt fast i kroppen så hele overkroppen vipper med i takt til dine tryk på skærmen, og du stjæler alt omkring dig uden problemer.

Spillet kan til tider være lidt udfordrende, specielt når der er en rytme du bare ikke kan fange, og det kan godt blive lidt frustrerende. Men heldigvis er spillet ganske godt til, at hjælpe dig skulle du sidde fast.

Beat Sneak Bandit fås kun til både iPad og iPhone. Spillet koster 19,- og er en Universal App.

Hvis du både en iPad og en iPhone anbefaler jeg at du spiller det på din iPad, da den mindre iPhone skærm godt kan gøre det svært at beholde overblikket.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + ten =

No Comments Yet.