Russell Brand afslører- Det her er hvad der er sket med René Zellweger

1 Min læsning

Af @ChristianeVejlo

Historien gik amok sidste uge på sociale medier. Skuespiller René Zellweger betrådte den røde løber til Elle Styleawards og så (surprice) ikke ud som hun gjorde i Bridget Jones i 2001. gud og hver mand (inklusiv mig selv) har udtalt sig om sagen, og jeg havde egentlig bestemt mig for at nu gad jeg ikke bidrage mere til den debat. Men så kom den her video fra komiker Russell Brand. Og så bliver den sag ligesom lukket som den skal. Gør dig selv en tjeneste og se den.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 2 =

No Comments Yet.