Elektronista LifeHack- Oplad alle dine dimser på ét bord

2 Min læsning

Et LifeHack er noget, der beriger din digitale hverdag på en positiv måde! En Elektronista lifehack er tips fra vores læsere og her kan du se hvordan Anja har styr på alle sine devices på ét stilfuldt opalderbord. 

kartell bord lifehack
Tak til Anja fra Sønderborg for at indsende dette LifeHack til os.

Du har godt tænkt på at skaffe dig af med dit gamle (og måske ikke så pæne) IKEA-bord, som bliver brugt som hjemmets hjertestarterbord, når mobilen er død – men bordet; det passer bare ikke ind! Vores læser, Anja, fra Sønderborg, har tippet os om dette LifeHack, som er et stilfuldt bord, hvor der er plads til opladning af hvad-der-nu-lige-skal-oplades.

Bordet stammer fra møbelserien ‘Componibili’, som er lavet af den italienske-producent ‘Kartell’ og som Anja selv fortæller: ”Bare fordi det er praktisk, behøver det jo ikke være kedeligt”.

Bordet koster fra 660,- og opefter; det kan findes hos en Kartell forhandler. 

Har du et godt LifeHack?

Et LifeHack er en genvej i hverdagen. Den slags tips, man glæder sig over at dele, fordi det bare har gjort ens eget liv meget nemmere. På Elektronista har vi Danmarks digitalt mest begavede læsere, derfor vil vi så gerne høre fra dig, hvis du har et rigtig godt tip, som du mener andre læsere kan få glæde af.

Så har du et godt tip? Fortæl os hvorfor det er smart/nyttigt og inkluder også relevante links, dit fulde navn samt by og evt. dit Twitter-navn eller blogadresse. Tjek at vi ikke før har omtalt det, du vil anbefale. Send en kort tekst med dit LifeHack til mj@elektronista.dk med emnelinjen “LifeHack”.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + three =

No Comments Yet.