Så billigt kan du organisere fuglereden af ledninger

3 Min læsning

Med smartphones, tablets og smarture, der kræver opladning natten over, er vores natborde blevet til et sandt kaos af ledninger og opladere. Men med enkle midler kan du få styr på din opladning af smartphones og tablets. Måske har du allerede noget, du kan bruge hjemme i skuffen, ellers kan du skaffe det billigt på DBA.

Der kommer flere og flere gadgets ind i vores liv, og med dem følger som regel flokkevis af opladere med. Det klassiske mønster med at lade sine ting op om natten betyder, at der efterhånden er trængsel og kabelkaos på mange natborde rundt om i soveværelserne.

Er man rigtig glad for forbrugerelektronik, kan man hurtigt komme til at lade sin smartphone, sin tablet, sit smartur og måske endda en ekstra arbejdstelefon og noget helt femte op. Hvis man så samtidig skal slås om pladsen med ens bedre halvdel, der også gerne vil have sine ting ladet op, kan man fordoble ledningsfugleredens størrelse.

Men der er flere muligheder for at løse problemet, og man kan både finde en kreativ løsning og spare penge ved at kigge på brugtmarkedet.

Brug en hub

En hurtig måde at organisere sin opladning på er ved at droppe de mange opladere og i stedet samle det hele i en USB-hub. Disse fås fra helt ned til 40 kroner og op til de tidobbelte, afhængig af, hvor mange stik, de har m.v.

Sådan en USB-hub tilsluttes som regel en computer for at overføre data, men man kan ofte også bare sætte USB-stikket, der normalt sættes i computeren, i en USB-lader.  Sørg for at bruge den kraftigste USB-lader du har, til formålet, for eksempel den, du bruger til at oplade en tablet. Hvis én oplader skal levere strøm til flere enheder, skal den gerne være en 10- eller 12 watts-oplader.

En iPad-oplader er for eksempel et godt eksempel. Sådan én koster 159 kroner som ny, men kan fås fra 50 til 250 kroner på DBA.

Trådløs opladning bliver mere og mere populært og kan være en cool måde at få rydde op i opladningen på.

Toastholderen er din ven

Hub-løsningen efterlader dog stadig én med en masse enheder, der bare ligger og flyder på natbordet. Der findes mange fint designede ladestationer, der også kan holde ens enheder, men disse er som regel dyre og svære at finde brugt. I stedet kan man tænke lidt alternativt. En toast-holder som denne Arne Jacobsen-designede mode kan holde ens smartphones, tablets med mere i en pæn række, mens de bliver ladet op. Og den koster kun 100 kroner.

Endelig kan man også helt droppe kablerne og begynde at lade sin smartphone op trådløst (tablets og laptops skal stadig have kablet strøm). En trådløs ladeplade til Samsungs GALAXY S-serie kan fås for 150-250 kroner på DBA. Har man en iPhone skal man også bruge en trådløs adapter, man kan sætte bagpå eller i et cover. Sådan én med tilhørende ladeplade kan findes fra 150 til 300 kroner.

Måske er det ikke soveværelset, der trænger til en teknologisk opgradering? Vi har lavet en guide til, hvordan du kan få alt det bedste udstyr til hjemmekontoret til langt under nyprisen.

Artiklen er sponsoreret af DBA-guide

 

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × one =

No Comments Yet.