Din guide til de 3 bedste spil fra juni

6 Min læsning

Har du har brug for en pause fra solen, så tjek det nyeste spil i Tekken-serien, kast dig ud i et vildt bilspil eller se, hvordan Nintendo genopfinder endnu en genre med deres sublime ARMS. Her er de 3 bedste spil fra juni.

Tekken er tilbage, mere bombastisk og vanvittigt end nogensinde

Tekken 7 fås til Xbox One, Playstation 4 og PC

Tekken-spilserien er en af de mest anerkendte og elskede i verden. Serien var med til at definere den originale Playstation. Siden har den haft en fast plads i spilhistorien og i hjertet hos rigtig mange fans, som et af de bedste kampspil på markedet.

Det syvende afsnit i serien tager en masse nye chancer og kombinerer fantastiske, nye idéer med den klassiske Tekken-kerne, som har gjort serien til en af de mest elskede og anerkendte i verden.

Fundamentet i Tekken 7 er stadigvæk det samme, som det altid har været. To personer står over for hinanden og skal slå på hinanden, indtil én af dem vinder. Det gøres ved hjælp af forskellige tastekombinationer på controlleren, hvor du kombinerer slag og spark, forvandler dem til heftige kombinationer og får slået modstanderen i gulvet.

Det er der ikke pillet specielt meget ved i Tekken 7. Der er en god balance mellem spillets mange forskellige personer, hvor du kan spille som alt fra en panda til en popstjerne (som også er en hemmelig agent). Ingen af spillets personer føles overlegne, og de er alle sammen hver især utroligt unikke. Det giver luft til, at man kan finde en person, der matcher ens tempo og stil.

En af de nye tiltag i Tekken 7 er introduktionen af en meget kompleks historiedel. Her følger du seriens mest ikoniske personer igennem et virvar af familieintriger, bedrag og kamp om verdensherredømmet. Det hele er ret fjollet, men præsentationen af den overdrevne historie er vidunderlig. Den fungerer samtidig som en rigitg god introduktion til spillet og forbereder dig på at gå online og spille mod resten af verden, hvor spillet virkelig folder sig ud takket være de mange forskellige personer og deres stilarter.

Tekken 7 er et vidunderligt kampsspil. Det er useriøst, lettilgængeligt og formår at finde en fantastisk balance mellem at have dybde nok til at være sjovt at spille de næste mange måneder, men også let tilgængeligt nok til at være det perfekte spil at samles om i sofaen med vennerne.

Elektronista anbefaler til
– Dig der vil have et kampsspil, der er lettilgængeligt og ikke sparer på effekterne

 

Nintendo genopfinder endnu en genre med ARMS

ARMS fås til Nintendo Switch

Forrige år udgav Nintendo spillet Splatoon. Et skydespil uden rigtige pistoler, som tog kernen af hvad moderne skydespil var, og twistede det på Nintendos unikke facon.

Nu gør Nintendo det igen med ARMS, som tager det klassiske kampspil og vender det på hovedet. Kernen i ARMS er ligesom så mange andre kampspil på markedet. Der er to personer, som skal tæske hinanden, indtil en vinder findes. Normalt indeholder den slags spil et hav af forskellige tastekombinationer, du skal kunne for at udføre de bedste angreb.

Alt det smider ARMS ud af vinduet, og du skal i stedet bare fokusere på at svinge med dine to arme og ikke så meget andet. Hver arm, som nærmest er en fjedder, kan du skyde afsted mod din modstander, og du kan enten skyde den ligeud eller kurve den, så den flyver til højre eller venstre. Sender du begge arme afsted, laver du et gribeangreb, hvor du hiver fat i modstanderen og kaster med dem.

Mere komplekst bliver det ikke i ARMS, og det er i høj grad til spillets fordel. For det fjerner alt det, som gør de fleste kampsspil meget uoverskuelige for alle, som ikke er hardcore fans af genren. I stedet handler kampene i ARMS mere om at bevæge sig rundt i arenaen, holde øje med sin modstander og angribe på det rigtige tidspunkt. Det er tættere på boksning end så mange andre kampspil.

Den simple måde at kæmpe på, gør også, at når du går online og skal slås mod andre, ikke bliver tværet ud, fordi nogen er blevet rigtig god til at trykke de forskellige kombinationer. Det bliver et strategisk kampsspil, og det gør det langt mere indbydende end de fleste andre spil.

Vær dog opmærksom på, at skal du have det sjovt i ARMS, skal du være indstillet på at spille online, da det er der hvor det meste af spillets fokus er lagt. Så hvis du ikke er til at spille online eller med venner i sofaen, så kan det være svært at finde ARMS superattraktivt.

Er du derimod til at spille online, og træt af de almindelige og komplekse kampsspil, så er ARMS et viunderligt friskt pust i en genre, der normalt er kompleks og kun for de udvalgte få. Her er et spil, der byder dig velkommen med åbne arme og er nemt at forstå.

Elektronista anbefaler til
– Dig der vil have et mere simpelt, men stadig dybt, kampspil.

 

Et af årets største overraskelser er bilspillet Dirt 4

Dirt 4 fås til Xbox One, Playstation 4 og PC

Der findes efterhånden rigtig mange bilspil på markedet, men der findes få spil som Dirt 4. Her er der ikke fokus på dyre Porscher på verdensberømte racerbaner eller på at køre ulovligt gaderæs midt om natten. I stedet handler det om at køre rally, en helt specifik genre inden for bilsporten, og Dirt 4 gør det til en af de mest underholdende former for bilspil i lang tid.

Uanset om du er til hardcore realisme eller vil have noget mere afslappet, så giver Dirt 4 dig muligheden for at angribe spillet, præcis som du vil, når du gennem spillets karrieredel starter dit eget hold af racerkørere, vinder turneringer over hele verden og bliver en legendarisk rallykører.

Vejret spiller en afgørende faktor, når du suser afsted hen over vejene. Det samme gør underlaget – om du kører på grus, asfalt eller sne. Fordi det er rally, handler det mere om at køre perfekt mod uret fremfor at tæske forbi de andre modstandere på vejen. For du kører ikke altid ræs mod en masse andre biler. Det handler lige så meget om at køre en bestemt strækning og være rigtig god til at køre den perfekt, så du kører den hurtigere end alle de andre. Der er selvfølgelig også almindelig ræs, men det er forfriskende også at have udfordringer, som handler specifikt om, at du skal køre mod uret.

Hele rallykulturen er markant anderledes end noget andet inden for bilspil, og det er tydeligt fra første sekund i selskab med Dirt 4. Du har altid en makker ved siden af dig, som fortæller dig, hvad slags sving du møder lige om lidt og hvir skarpe, de er (de har endda forskellige tal, navne og der er rigtig meget rally-slang du lærer efter en time eller to). Det giver Dirt 4 en helt unik identitet sammenlignet med alle andre bilspil. Plus det faktum at det er virkelig sjovt at køre tonstunge rallybiler gennem mudder, sne og regn.

Spillet gør intet ekstraordinært, og det er ikke skidt, for uden gimmicks og skæve indfald står tilbage et skarpt og virkelig veludført bilspil

Elektronista anbefaler til

– Dig der vil have et anderledes bilspil, som ikke er ligesom alle de andre

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty + three =

No Comments Yet.