Så skete det endelig! Pokémon Go er kommet til Danmark

3 Min læsning

Nu kan du endelig fange Pokemons på din telefon! Og endda gøre det ude i den virkelige verden med Pokemon Go til iOS og Android.

b6dihmcfc2cez9b6q0lo

Pokemon-serien har gået sin sejrsgang verden over på Nintendos forskellige håndholdte maskiner, men nu kommer serien for første gang nogensinde til en ikke-Nintendo-maskine. Nemlig din smartphone. Pokemon Go er det seneste spil med Pokemon-navnet, og i det skal du ud i den virkelige verden og fange Pokemons med din telefon, finde forskellige landemærker og indsamle udstyr til at fange flere Pokemons.

PGO

Pokémon Go er et aktivt spil, som kræver, at du kommer ud og bevæger dig, hvis du vil fange alle de forskellige Pokémons, der er i dit lokalområde. Når du er ude at gå en tur og kommer i nærheden af en Pokémon, vil din telefon vibrere, og så gælder det ellers om at hive den op af lommen og se, hvad der er i nærheden af dig. Når du finder den Pokémon, der er tæt på dig, så skal du slynge en Pokéball efter den, og rammer du rigtigt bliver den tilføjet til dit katalog af Pokémons.

Dine indfangede Pokémons kan du så bagefter give slik og mad, og gør du det nok, bliver de ikke bare stærkere, men udvikler sig også til helt andre Pokémons.

 

Udforsk din by og fang Pokémons

Hele ideen med Pokémon Go er at komme ud på eventyr, ligesom i spillet hvor du udforsker verden omkring, skal du også gøre det i Pokémon Go. Det bliver især relevant når du skal til at finde træningscentre og dyste mod andre Pokémon-trænere, da de centre typisk er forskellige landemærker i den virkelige verden (eksempelvis Kongens Have eller Christiansborg).

slim Pokemon-Go-Shot-01

Pokémon Go er ikke et superkomplekst spil, men ideen er simpelthen så sjov, og det gør en helt almindelig gå tur til noget helt og aldeles magisk. Især det at komme nye steder hen bliver pludselig rigtig spændende, for så kan du fange Pokémons, du ikke tidligere har set. Og bliver du helt fanatisk, så er der allerede nu flere forskellige Facebook-grupper, hvor du kan gå på PokéWalks sammen med andre fans og i fællesskab fange Pokémons.

Her er fx tweets fra Central Park i New York City, som nærmest er blevet omdannet til ét stort Pokémon-hovedkvarter:

Og det er også stille og roligt ved at ske her i Danmark:

Pokémon Go er gratis at spille, og kan fås til både iPhone og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + 11 =

No Comments Yet.