Sådan designer du dine egne chokoladegaver

2 Min læsning

Chokolade og Instagram billeder i en dejlig sammenblanding. Det innovative Facebook chokoladefirma ChokoChokoYeah har lanceret en ny app som gør det muligt at designe personlige chokolader med billeder fra telefonens fotobibliotek.

Der er en tendens til at vores forbrug bliver mere og mere personligt. Vi vil kun se de nyheder vi interesserer os for, vi vil hygge med dem vi kender på de sociale medier, og vi vil have tøj og produkter der passer præcist til vores livsstil. Hvorfor ikke også chokolade?

Jeg følger allerede ChokoChokoYeah og deres originale chokoladekreationer på Instagram. De laver simpelthen designerchokolade og tager imod de mest tossede bestillinger. Som f.eks. pigen hvis kæreste ønskede sig et Rolex ur. Det havde hun ikke lige råd til, men så fik hun lavet et perfekt Rolex ur i chokolade og gav det i stedet.

Nu har chokoladevirksomheden så gjort det muligt at designe chokolade hjemme fra sofaen med en app. Man vælger en æske med 4, 9 eller 25 stk. og begynder så at lægge sine yndlingsbilleder på. Jeg testede app’en som firmagave. Så til en æske med 25 lækre chokolader med mørk bund og hvid overflade valgte jeg billeder af Elektronista Clutch tasken. Det blev så fint man næsten ikke nænner at spise dem!

IMG_2357

En ret original måde at få sit produkt i spil på. Og i modsætning til så meget andet fjollechokolade, så er kvaliteten af ChokoChokoYeahs chokolader heldigvis i top. Det er enormt nemt at designe sin egen chokoladeæske, og jeg ser utallige muligheder. Børnebørnene til bedsteforældrene, produktbilleder til partnerskaber, selfies til kæresten, skolefotos fra 7. klasses til barndomsveninden, fodboldspillere til fodboldelskeren og så videre.

Det er dog ikke helt billigt at designe sine egne chokolader. En æske med 25 stk. koster 380 kr. Man kan dog også nøjes med 4 stk. til 85 kr. Men det ER altså god chokolade og en original idé som ganske sikkert vil vække opsigt. Så jeg konkluderer at det er pengene værd.

Chokochokoyeah app’en findes indtil videre til iPhone.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 11 =

No Comments Yet.