Sådan giver du din iPhone ægte motorlyd

2 Min læsning

Italienske iXOOST er garanteret de vildeste højttalere og den mest usædvanlige docking-station, du nogensinde har set til en Apple-telefon.

ixoost elektronista 1

Markedet er oversvømmet med docking-stationer i alle mulige størrelser, designs og prislag til de populære Apple iPhones.

Nogle af iPhone-dokkerne kan tilmed spille musik ganske ordentligt, fordi de er kombineret med en lille forstærker og en højttaler. Andre dokker nøjes med at forstærke lyden fra mobiltelefonen rent akustisk ved at lede den igennem et horn.

Men ingen af de mange docking-stationer derude kan konkurrere med iXOOST. Med garanti.

ixoost elektronista 2

iXOOST kombinerer det rå look og den utrolige motorlarm fra racerbanerne med den (nogle gange) smukke lyd fra streamet musik på en iPhone.

Man tænker mere på Formel-1, Ferrari, McLaren og drag race end på en lille og minimalistisk Apple-ting a la Steve Jobs.

iXOOST fremstilles i Ferraris og Lamborghinis hjemland – hvor ellers? Her kombinerer italienske håndværkere ægte udstødningsdele fra sportsvogne og racerbiler med bittesmå elektroniske chips og dimser til en smartphone.

ixoost elektronista 6

 

iXOOST anbringer højttaler enheder af høj kvalitet (bas, mellemtone og diskant) i udstødningsrørene, der enten kommer til at fungere som hornhøjttalere eller en slags transmissionline med basforstærkning fra de foldede metalrør.

iXOOST fås både med og uden indbygget forstærker. Forbindelsen til telefonen foregår enten trådløst over Bluetooth eller via et Lightning-stik i en dok på højttalerens front.

Man kan købe iXOOST højttalere i en række forskellige udgaver. Fælles for dem alle er det opsigtsvækkende design og en pris, der kræver et velpolstret kreditkort.

 

Tre af de mest spektakulære iXOOST modeller er OTTO med otte cylindre, XiLO med et chassis af træ og aluminium – og Radial6, der er inspireret af flymotorer og flyvemaskiner.

ixoost elektronista 3

Alle iXOOST højttalere kommer med en særlig Audio Suite App, der bl.a. indeholder et klassisk VU-meter til at vise udgangseffekt og en equalizer til tonekontrol. Desuden rummer app’en et flot udvalg af motorlyde og optagelser fra racerløb.

Så kan man også skabe den nærmest perfekte illusion af, at man selv står i pittet ved et Formel 1-løb eller sidder bag rattet i en klassisk Alfa Romeo, Maserati og Ferrari sportsvogn.

Hvis man har penge nok, kan man få designet og håndbygget sin helt egen iXOOST-model. Man kan også vælge mellem forskellige farver og anvendte metaller.

Priserne for en standard iXOOST begynder ved 5.000 euro for XiLO, 6.500 euro for OTTI og 8.000 euro for Radial6. Det svarer til mellem 38.000 og 67.500 kroner.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − 8 =

3 Comments
 • Skrotpris
  november 16, 2017

  SKROTPRÆMİE | FÅ EN HØJ SKROTPRÆMİE FOR DİN SKROTBİL

  Vi står altid klar til at lave en god handel med dig, og så er vi et firma, der passer godt på miljøet. Derfor bliver din bil skrottet efter størst mulig hensyntagen til vores allesammens miljø. Vores mantra er, at det ikke skal være besværligt at skrotte bilen. Så udover de bedste skrotpriser kan vi også tilbyde at klare alle de praktiske opgaver før, under og efter skrotningen.

  http://skrotpriser.com/skrotpraemie.html

  Er du på udkig efter fair og gode skrot priser på Sjælland? Så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag på
  27 17 20 47 eller via vores kontaktformaler her på siden – så vender vi tilbage med en skrotpris, der helt sikkert nok skal falde i god jord. Skrotbiler tilbyder de bedste skrotpriser.

 • Skrotpræmie
  marts 11, 2020

  Den ser godt ud :) Tak for deling :)

 • Skrotbil Valby
  september 21, 2020

  Fantastisk artikel. Hvis du er på udkig efter den bedste den bedste skrotpræmie, skal du kontakte Skrotbil Valby https://skrotbil-valby.dk/