Sådan holder din smartphone strøm på farten og ferien

1 Min læsning

Du kender det. Du har brugt ventetiden i lufthavnen, bussen eller på caféen på din tablet eller smartphone, og så løber den tør for strøm, inden du igen har brug for den. Løsningen er selvfølgelig en god powerbank, du nemt kan have med dig i på ferie og festival og til hverdag.

En god powerbank skal på den ene side være en powerbank, som er stærk nok til at lade din telefon helt op og gerne mere end én gang. Men den må ikke blive så stor, at den er uhandy. Med mindre du skal til festival eller et andet sted hvor det er svært at finde en stikkontakt. Så kan du godt slæbe en af de helt store med.

Skal det være mere elegant er Powerbanken fra eStuff er et godt bud, og med en fuld opladning kan du oplade fx en iPhone op 1-2 gange. Så er der også lidt til vennerne. Måske var det også årets mest populære mandelgave? eStuff Power Bank 4.000mAh fås i flere farver til 249 kr. fx hos Elektronistashop.dk

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × five =

2 Comments