5 Elektronista podcasts til din sommerferie

2 Min læsning

Endelig sommerferie og tid til afslapning i haven, på stranden eller noget helt tredje. Her på redaktionen elsker vi at have tid til fordybelse i alle afskygninger, lige fra gode sommerbøger til at catche op på artikler eller genlytte gamle programmer. I samme ombæring har vi derfor fundet fem af vores yndlingsepisoder af Elektronista radioprogrammet, vi skal lytte til i ferien. Måske du skal lytte med?

Sommerens (gen)lytteliste

Podcast #332: Sherlock og Moriarty – to sider af en shitstorm
Der skete noget helt særligt i dette afsnit af Elektronista programmet. Christiane Vejlø og Mads Christensen har vidt forskellige holdninger, og det har tidligere ført til shitstorms og uenigheder på de sociale medier. I programmet mødtes de to modpoler på midten, og man får som lytter et helt unikt indblik i en shitstorm fra begge sider.

Podcast #188: Den digitale kærlighed
Hvordan finder man den rigtige date? Og kan systematisk digital dating stadig være romantisk? Det er højsæson for flirt og forelskelse, og i den forbindelse vil vi genhøre gode datingråd fra forfatter Pernille Mehlsted og ekspert i netdating Casper Høgh Radil, digital dater Yael Bassan og Marie Cosnard Head of trends ved datingappen Happn i episode #188, der zoomer ind på den digitale kærlighed.

Podcast #329: 8-bit jul
Hvad bedre at lytte til på stranden end et juleprogram? Elektronista #329 var godt nok en julespecial, men vi synes alligevel, det kan lyttes til i høje temperaturer. Christiane Vejlø har Susanne Rankenberg og Clara Mai Kunstmann i studiet til en snak om apps, gadgets og ikke mindst året der gik på Pornhub.

Podcast #232: Stenaldermennesket på nettet
Tilbage i 2016 inviterede Christiane Vejlø adfærdsekspert Mikkel Holm Sørensen i studiet til en snak om primale drifter på Internettet. “Det kan godt være, at vi ser pæne ud på vores profilbillede, men men indeni er vi aber”, lyder programteksten. Vi glæder os til at lytte med på, om vores digitale instinkter har ændret sig i de sidste tre år!

Podcast #281: Fader vor, du som er i Clouden
Hvad plejer vi mennesker at gøre, når vi forestiller os noget, som har intelligens, viden og magt langt ud over vores egen? Så kalder vi det Gud. Og det er også tilfældet i programmet fra 2017, der handler om en særlig religiøs og futuristisk gruppe. Religionen Way of the Future tilbeder, tjener og underkaster sig den kunstige intelligens. Men kan man sådan bare lige opfinde en religion? Og kan man overhovedet kalde kunstig intelligens for en guddom? I studiet var religionshistoriker ved Syddansk universitet Mikael Rothstein.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + three =

6 Comments
 • cyberflix tv download
  juli 17, 2019

  Now you can enjoy podcasts and movies besides the music videos.

 • Setup Roku
  september 20, 2019

  Very good blog and excellent content too. Great shrare

 • Roku activate
  september 24, 2019

  A big-time movie lover turned into a creative writer. Grown up in a small town in Tampa, I have recently moved to LA. For the love of writing, I do experiment with non-fictional and write tech blogs on movie updates, streaming devices, latest gadgets and much more.

 • Cyberflix for firestick
  oktober 14, 2019

  Great share. Thanks for sharing it with us.

 • RingtonesCloud
  juni 10, 2020

  Tak for delingen, fantastisk

 • JapanRingtones
  september 8, 2020

  Denne playliste er perfekt til sommer.