Sådan læser du din whatsapp-besked uden afsenderen ved det

2 Min læsning

Whatsapp er en vanvittig populær messenger-service som med realtids-chatten skaber en mere samtalelignende situation end almindelige sms’er. Der er i Whatsapp også muligt at se, hvornår modtagere har set ens besked. To små flueben i beskeden bliver blå. Det betyder, man har vished på godt og ondt om, at den person har læst, hvad man har skrevet. Ikke noget for folk med svage nerver.

whatsapp-blue-ticks

For hvorfor svarer modtageren så ikke? Blev hun sur over det, man skrev? Er han uenig? Hvad laver hun mon, som kan være så vigtigt, at hun ikke lige svarer? Laver han ingenting, men gider bare ikke svare?

Der kan blive spildt megen unødig tankekraft på de små blå flueben. Men hvad hvis du selv modtager en besked, som du egentlig gerne vil læse, men du er bare ikke lige klar til at afsenderen skal vide, at du har læst den. For så er der jo en forventning, om at DU skal svare.

Der er faktisk et lille hack, som kan gøre Whatsapp til et endnu mere psykologisk, strategisk spil. Nemlig muligheden for at læse en besked uden, at afsendere ved, den er læst. Og det er ikke svært.

Sådan gør du

  1. Gå i din telefons “indstillinger”
  2. Find “Airplane mode” og slå det til
  3. Gå ind på Whatsapp og læs dine beskeder
  4. Luk Whatsapp
  5. Gå tilbage og slå “Airplane mode” fra

Du kan også vælge helt at slå funktionen fra i Whatsapp, men det betyder så, at du heller ikke kan se, hvornår dine venner sidst har været logget på, og om de har set dine beskeder.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one + 17 =

2 Comments