Sådan giver du direkte støtte til Kenya

1 Min læsning

Et nyt site gør det muligt for en flok mennesker at gå sammen, lægge en slat penge hver og dermed gøre en stor forskel for specifikke børn og familier i Kenya.

umati grafik 2

Hvis du gerne vil støtte en god sag, men også gerne vil vide præcis hvad dine penge går til, og se hvilken stor forskel de gør, er indsamlingssiden Umati.dk et fantastisk bud.

Umati-sitet er en crowdfundingplatform, som drives af SOS Børnebyerne og har fokus på udsatte børn i Kenya.

Og hvordan gør du så? Det er supernemt!

Du går ind på siden, finder det projekt, du gerne vil støtte (det kan f.eks. være at samle ind til, at 12-årige Ronney fra Kenya kan komme i skole, eller det kan være hjælp til, at 8-årige Faustines mor kan udvide sin madbod), og så starter du en indsamling og deler den i dit netværk. Du kan også ‘bare’ støtte en indsamling, der allerede er i gang.

Siden viser så, hvor mange penge der løbende ryger ind til projektet, og når indsamlingsmålet er nået, sendes pengene direkte til det pågældende projekt.

“Umati” er swahili og betyder “gruppe af mennesker” eller “fællesskab”. Højst ti procent af alle bidragene går til administration, så det er næsten så direkte hjælp, som det kan blive.

Se projekterne på umati.dk.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × two =

No Comments Yet.