Se drømmekjolen fra alle vinkler

1 Min læsning

Skal du giftes? Kender du nogen, der skal? Eller kan du bare godt lide at bladre rundt i et brus af flotte kjoler? Så skal du downloade det gratis iPad-magasin “Bryllupsmode”.

bryllupsmode app 3Højsæsonen for bryllupper nærmer sig, og hvis du vil have lidt inspiration i den forbindelse, kan du nu downloade et iPad-magasin dedikeret til alt om den seneste bryllupsmode, det flotteste tilbehør og det lækreste bryllupshår. Magasinet, som ganske enkelt hedder “Bryllupsmode” (ja, så er der ikke så meget at tage fejl af) er det første af sin slags i Danmark, og i modsætning til et trykt magasin har iPad-udgaven bl.a. den fordel, at man ikke bare ser drømmebrudekjolen forfra men kan dreje den rundt på iPadskærmen med sin finger og dermed se, hvordan den falder fra alle vinkler. Der er også direkte links til alle de produkter, man finder i magasinet.

Det er Magasinforlaget, som også udgiver magasinet Bryllup&Fest, der står bag det nye magasin, og de planlægger tre yderligere bryllupsudgivelser: Bryllupsfesten, Bryllupsrejsen og Bryllupssmykkerne.

App’en er gratis på App Store og vil også med tiden kunne købes til Android-tablets.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + 17 =

No Comments Yet.