Smarte apps giver dig styr på allergien

2 Min læsning

Af: Cille Bjerring Larsen

Er du en af de mange danskere, der hvert år døjer med konstant nysen, kløende øjne og kildende hals i pollen-sæsonen? Det eneste, der kan afhjælpe disse generende allergier, er medicin, men Elektronista har fundet et par apps, der giver dig yderligere styr på allergien.

Allergy

Der er to rigtige gode apps, som kan hjælpe dig med at holde styr på de forskellige pollental.

Den ene er fra Astma-Allergi Danmark og hedder Pollental. Den fås både i en gratis version og en betalt version. Den gratis er ganske simpel og fortæller dig, hvordan pollentallene er i din del af landet. Ønsker at du holde styr på dine egne symptomer og få varslinger for netop dit område samt hvor høje tallene er for de typer af pollen, der generer dig mest, koster det 7 kr. at opgradere. Beløbet går til at udvikle appen og til arbejdet med at forbedre pollenmålingerne.

Du kan hente app’en til android her
Og til iPhone her

 pollen1 pollen2

Den anden app hedder Allergiguiden og er en virkelig lækker app, der er brugervenlig og kan det hele. Når du henter app’en, får du en grundig gennemgang af app’ens funktioner, der giver dig et præcist billede af de muligheder, den giver dig. Den er bygget op omkring et info-graphic look, og allerede der er jeg solgt.

På forsiden kan du få en graf frem ved at trykke på de typer af pollen, du ønsker at se, og så kan du vælge, om du vil se tal fra øst eller vest og fra i dag eller i morgen. Farverne på de forskellige typer indikerer, hvor slemt det er, så du hurtigt har overblikket.  App’en har også en funktion, hvor du på en skala fra 1-10 vurderer, hvor generet du er – og du kan så vælge at se din statistik for 1, 2 eller 3 måneder. Dette er en rigtig smart måde at holde  overblikket over din allergi, og du får et billede af, hvad der trigger dig, og hvornår det har været værst. I indstillingsfunktionen kan du læse lidt gode råd om, hvordan du holder dine symptomer nede, så du kan holde ud at være til, mens foråret springer ud.

Du kan hente app’en til Android her
Og til iPhone her

allergi1    allergi2    allergi3

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + eighteen =

No Comments Yet.