Se fræk iPhone 6-klon på video

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Jo tættere vi kommer på den officielle præsentation af den nye iPhone 6 i midten af september – desto mere travlt har kopister med at fremstille falske iPhones.

iphone 6 video foto 1 ny

De er utroligt frække – og de er meget dygtige. De kinesiske telefonfabrikanter, der har specialiseret sig i at kopiere andre. Først og fremmest Apple, der er meget populær og meget dyr i Kina.

Wico6 er den nyeste iPhone 6-klon, som er klar til at blive solgt på markedet i god tid inden Apple selv løfter sløret for den kommende iPhonegeneration – formentlig i midten af september.

Wico6 er bygget efter de mange spionfotos, som i de senere måneder er dukket op af iPhone 6-prototyper. Ofte kun fotos af detaljer fra kabinettet, placering af knapper osv.

Indendørs i Wico6 er der naturligvis hverken Appleteknologi eller iOS-styresystemet. Den kinesiske kopi kører på Android 4.2.2, der har fået lagt en meget iPhone-agtig brugerflade oven på.

Den prøver at virke som det kommende iOS 8, som Apple heller ikke har udsendt endnu. Ja, selv indpakningen af telefonen er meget ”applesk”: Betjeningsvejledningen, medfølgende hvide kabler osv.

Selve telefonen rummer en hurtig 4-kerne MediaTek processor og en skærm i samme størrelse som den lille variant af den kommende iPhone 6 – nemlig 4,7 tommer.

Ifølge denne video er kopieringen lykkedes ganske godt – og mange mennesker vil helt sikkert tro, at man faktisk sidder med en dyr iPhone 6.

Graver man lidt dybere, afslører svaghederne sig hurtigt. F.eks. har Wico6 en touch-ID hjem-knap, der ikke fungerer.

Wico6 er dog interessant alligevel. Ikke mindst for Applefans, der gerne vil have et glimt af, hvordan den nye iPhone 6 kommer til at se ud.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × five =

3 Comments
 • Martin
  august 15, 2014

  Jamen, det går sgu da ikke, at dine videoer ikke kan afspilles på min iPad. Flash er jo så yesterday, og du er jo normal top fremtid og firstmover-like. Come on…

  • christiane
   august 17, 2014

   Hej Martin
   Har du haft problemer med andre videoer? Normalt embedder vi fra Youttube og det er ikke noget problem. Jeg tager lige fat i Leif som har skrevet artiklen for at høre hvor han har videoen fra. Jeg kan lige nu nemlig heller ikke afspille den fra desktop.
   Tak for indspark!
   Christiane

 • Per
  august 15, 2014

  Bare for vildt I ikke tænker på OS folket, ku’ det tænkes det er dem der først og fremmest søger nyheder/rygter om Apple’s nye produkter?