Sex, mad eller lort gør dig enten lykkelig eller slår dig ihjel

2 Min læsning

@christianevejlo 

Sjov under dynerne, aftensmaden eller en tur på tønden. Det kan være noget du glæder dig til eller det der slår dig og din familie ihjel. Er du i fare? Se hvem er og hvorfor?

Screen Shot 2014-08-09 at 21.26.03

For noget tid siden sad jeg på en café i New York. Ved siden af mig sad to 20-something kvinder. De tjekkede ind på Four Square, de tog billeder til Instagram og de tjekkede Twitter- lagde jeg mærke til. Bordene stod så tæt, at jeg  ikke kunne undgå at høre hvad de tilsyneladende meget veluddannede kvinder talte om, og samtalen gik på, at den ene (medicinstuderende antager jeg) lavede en masse arbejde for at uddanne kvinder om sundhed i Afrika. De talte om indsatsen mod malaria, HIV og unge mødres død i barselssengen. Så begyndte de at tale om Bill og Melinda Gates. Microsoft grundlæggeren og hans kone dedikerer nemlig utrolige mængder af både deres tid og penge til sundhedsfremmende hjælp især i Afrika. På et tidspunkt lænede den anden kvinde  (virkede som en sociolog type) sig tilbage og sagde lidt eftertænksomt. “What I like about Melinda is that she doesn’t have a tagline,,,, maybe it is because she started before hashtags”. Jeg smilede for mig selv ved formuleringen, men hun havde jo nok fat i noget. At det med hasttags også betyder at enhver nærmest har deres eget slogan for deres mærkesag. At det gælder om at være med på beatet, men at hasttags også kan blive for meget for selv 20 somethings. Åbenbart også for Melinda. Det var hun for cool til. (eller for rig eller fuld af indflydelse i forvejen).

Der var heller ikke et eneste hashtag at spore, da Bill Gates idag tweetede følgende: “Depending on where you live, cooking, sex and pooping are either 3 of life’s pleasures or what kills you”. Men sætningen ramte hans knap 17 mio followers og også mig. Og jeg fik lyst til at dele den tankevækkende video han linkede til. Sætter den også noget igang hos dig?
– Christiane Vejlø

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + seven =

1 Comment