Er månen fuld? Tjek din app

1 Min læsning

Der er nogle apps, der ikke kan supermeget, men bare er lækre i al deres  pænt designede minimalisme. Sådan en app er MOON – Current Moon Phase.

måne 1
Og hvad kan den så? Ikke meget andet end at vise et stort, flot billede af, hvordan månen ser ud på netop den aktuelle dato.

måne 2Et enkelt swipe til højre viser så, hvor lang tid der er til nymåne og fuldmåne. Og nederst i venstre hjørne lader en lille diskret kalender dig hoppe ind og se, hvordan månen så ud på præcis mandag den 9. august 1915 eller den 13. juni 1992.

MOON er gratis på App Store. Se mere her.

(Søg på hele titlen, for man skal bladre et godt stykke vej gennem App Store for at finde den. Og forveksl den ikke med app’en, der hedder Moon. (med et diskret punktum lige efter det sidste n). Den har mere info (såsom navne på den aktuelle månedfase) men er på ingen måde nær så flot.)

Hvis du gerne VIL have mere info, kan du også tjekke Phases of the Moon-appen ud, som kan lidt flere ting, og fås til både iPhone og Android for 7. kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × three =

No Comments Yet.