Selftracking af dilleren- ja det findes faktisk

1 Min læsning

Selftracking er en kæmpe trend. Vi kan måle hvor langt vi løber, hvad vi spiser, hvordan vi sover. Men nu skal friske fyre også til at måle deres seksuelle performance. 

sexfit_by_bondura_1-700x468

Kunne du tænke dig at vide præcist HVOR god du er i sengen? Det er nu snart muligt at holde totalt styr på talenterne på lagnet. “Var det godt for dig skat?” bliver måske helt unødvendigt. Lige om lidt kan manden nemlige at vide præcist hvor god han var i sengen. SexFit er den gadget som kvantificerer den seksuelle akt med udgangspunkt i mandens bedste ven. SexFit sidder rundt om penis og måler simpelthen hvor mange stød han har i sig.

sexfit_by_bondura_2-700x468

En rigtig konkurrenceminded sportstype bliver muligvis særligt begejstret for det lille lys som går igang, når rytmen er perfekt. Derudover er der særlige træningstips og mulighed for at holde styr på resultaterne via en app som er forbundet til den frække gadget via bluetooth. Der er selvfølgelig også en mulighed for at dele resultaterne på sociale medier og sammenligne konkrete resultaterne med de nærmeste venner. Ja lidt ligesom Endomondo.

God fornøjelse drenge! Prototyperne er igang og SexFit skulle være klar til at trække ned over dilleren inden længe.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

six + fourteen =

No Comments Yet.