SHARE THE LOVE- SÅDAN DELER DU DIT BREDBÅND

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvorfor være nærig med dit bredbånd? Internetadgang er efterhånden både bærbar og til at dele ud af. Elektronista har fundet to gode måder af dele alt det lækre bredbånd.

Trådløs bredbåndsspreder

Huawei er en stor kinesisk producent, hvis produkter du måske før har brugt uden at vide det. Det er nemlig dem, som blandt andet har lavet de klassiske mobile bredbånds USB sticks med teleselskabernes logoer på.

Huawei står nu også bag Huawei E5 som er en lille kompakt dele-bredbånds boks, der skaber sit eget trådløse netværk lige der, hvor du skal bruge det. Ret praktisk hvis du f.eks. arbejder i en læsegruppe, er på festival eller i sommerhus. Eller hvis du selv vil bruge flere gadgets på én gang. Hvis du bare vil bruge Huawei E5 til din computer, så er fordelen, at du ikke skal have en uhandy pind stikkende ud af dit USB stick. Batteriet holder til ca. 4 timers arbejde.

Huawei E5 kan f.eks. købes uden binding på Cinemagic.dk til 1733 kr.

Flere simkort på samme abonnement

Teleselskabet 3 tilbyder en anden mulighed for at dele bredbånd nemlig det såkaldte 3 data deling. Hvis du har 3’s store abonnementer 3Max (399 kr/måneden, 10GB) eller 3Magnum (699 kr/måneden, 20GB) så kan du dele det samme bredbånd med alle dine devices. Så behøver du hverken købe yderligere abonnementer, lede efter et wifi eller rode med at få internet fra din smartphone gennem luften til din iPad. Du får simpelthen ekstra simkort, som trækker bredbånd fra den samme konto. Med 3Max får du 2 ekstra simkort. Med 3Magnum får du 3 ekstra simkort.

Happy sharing!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − 1 =

4 Comments
 • Jesper Hansen
  juli 12, 2011

  Rigtig fin guide. 3 max kan virkelig anbefales.

 • Kim Amator Bach
  juli 12, 2011

  Synes vældig godt om min lomme router fra 3, 299 kr/md – men den er capped til 20GB – hvorefter hastigheden falder til “ingenting”

 • Kim Amator Bach
  juli 12, 2011

  (kan tilføje at jeg har oplevet meget mere end 4 timers online på iPad og Nokia C7-00, mere noget der lignede 7-8 timer og den gode nyhed er at din telefons batterilevetid stiger, da signalet er meget lavere fordi du har routeren med dig i lommen – det har naturligvis været i en “mobil-usecase” som ikke er visning af mange videoer fra YouPr0n)

 • Christopher
  december 23, 2011

  Det er ret cool ;) benytter selv deling af mit internetdeling på min iphone 4 hele tiden!