Shazam din hud

2 Min læsning

Er det en uskyldig skønhedsplet, eller? Tag en selfie og få svaret.

Klinik Skou1 - Kopi
En klinik i København har udviklet en kosmetisk app, hvor du kan tage en selfie af dit hudproblem, sende den til klinikken via app’en og i løbet af kort tid få svar på, om du behøver et nærmere eftersyn hos hudlægen – eller en anden form for behandling (som klinikken så kan komme med et tilbud på). Hudproblemet kan f.eks. være pigmentforandring, en skønhedsplet eller en dyb rynke.

“Mange mennesker går rundt med hudproblemer, der bekymrer dem, eller som de gerne vil have gjort noget ved. Men de fleste af os har jo så travlt i hverdagen, at vi kan have problemerne meget længe, inden vi får gjort noget ved det. Det har inspireret os til at udvikle en app, hvor du med få klik og indenfor 72 timer kan få et forslag til behandling samt pris”, siger sygeplejerske Charlotte Skou, indehaver af Klinik Skou, som står bag app’en.

Billedet vurderes af en sygeplejerske, og herefter vil der komme et personligt svar fra klinikken. Er der den mindste smule tvivl, bliver selfien sendt videre til en hudlæge, der kan vurdere, om der måske er tale om noget mere alvorligt, der kræver lægebehandling. Eller om det blot er noget, der kan behandles med laser eller lignende.

App’en kan downloades til iPhones og Android (søg på Klinik Skou). Læs mere på klinikskou.dk.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + fifteen =

No Comments Yet.