Shownotes #364 Den mystiske oplevelse fra rummet som kan ændre dit liv

1 Min læsning

Siden de første rumrejser i 60’erne har astronauter berettet om den livsændrende oplevelse det er, at se tilbage på Jorden fra rummet. Når den lille grønne og blå planet hænger der, helt sårbar i det uendelige, store, mørke rum, så er det umuligt ikke at tænke, at den planet skal vi virkelig passe på, og at vi som menneskehed bør kunne stå sammen om det- trods vores forskelligheder. Man kalder oplevelsen for The Overview Effect, og med en virtual reality oplevelse kan du prøve noget af det samme. Elektronista har været på Space Safari med astronaut Andreas Mogensen og taler klimaansvarlighed med Ørsted, der står bag den virtuelle rumrejse. Lyt til programmet på Podimo eller i 24syv app’en.

Og hvis du gerne vi have endnu mere Andreas Mogensen- så hop på Instagram @elektronistadk og se story ekstra interview med spørgsmål fra Twitter.

Du kan følge Andreas Mogensen på twitter og instagram på @astro_andreas

Hvis du vil prøve Overview Effekten på dig selv, så kan du se videoen med Andreas som vært her. Det virker bedst med et VR headset, men ellers brug pilene øverst til venstre.

Hør blandt andet Frank Jensen drøfte klimaindsatserne i New York.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + 4 =

No Comments Yet.