Sidste chance for at få Windows 10 gratis

2 Min læsning

Den 29. juli er det slut med at kunne få Windows 10 gratis. Så det er nu eller aldrig, hvis du har en gammel udgave af Windows og vil opgradere.

Windows-10-Elektronista

999 kr fra august 2016

Siden den første dag hvor Windows 10 blev udgivet, har det været gratis for Windows 7 og 8 ejere at opgradere til den seneste udgave af Microsofts styresystem. Men den 29. juli så er det slut, og der lukker Microsoft for det varme vand.

Hvis du ikke når at skifte, så vil det koster 999 kr at opgradere til Windows 10, uanset om du kommer fra Windows 7 eller 8.

Siden Windows 10 blev udgivet sidste år, har det været en fænomenal succes. Tidligere på året overhalte det Windows 7, som den mest brugte udgave af Windows i Danmark, og det har også gjort Danmark til et af de lande, som har været hurtigst til at opgradere til den nye udgave af Windows.

Windows 10 Family

En opgradering sikrer dig ikke bare nye funktioner, men også sikkerhed

Ud over et nyt design og en masse nye funktioner, så er der en langt vigtigere grund til at opgradere. Nemlig sikkerhed. Windows 7 er seks år gammelt og er ved at nærme sig afslutningen på dets levetid. Derfor vil man som bruger få en langt mere stabil og sikker oplevelse ved at opgradere til den nyeste udgave af Windows – foruden alle de smarte nye funktioner.

Windows 10 er det sikreste Windows nogensinde, og det bliver leveret som en service over internettet, så du altid er opdateret med de nyeste sikkerhedsopdateringer” fortæller Martin Thorning Hansen, Divisionschef for Windows, og fortsætter:

Det er gratis at opgradere til Windows 10 fra Windows 7 og Windows 8.1 frem til 29. juli 2016, og med de mange sikkerhedsmæssige fordele ved de nye styresystem vil jeg kart anbefale at skifte med det samme.

Hvis du vil læse mere om Windows 10, kan du læse Elektronistas store anmeldelse fra sidste år her.

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 3 =

1 Comment