SIKKER OG NEM BACK UP

1 Min læsning

Træt af at emaile dokumenter til dig selv, gemme ting på USB sticks eller nervøs for at miste dine yndlingsbilleder, hvis (når) du spilder den næste kop kaffe i laptop’en? Så tag et kik på Dropbox. En vældig smart måde at holde dine digitale filer sikre ude i “skyen” og ikke på din personlige computer. Og så er det gratis og møghamrende nemt.

Dropbox kalder sig selv en “magisk lomme”. En af den slags dybe, spændende lommer, hvor du kan gemme alle dine vigtige ting. Lidt ligesom Pelikanen Pelle’s praktiske næb (Rasmus Klump’s ven. We know.. men var bare en lidt for god metafor red.)

Med Dropbox kan du få adgang til de samme filer lige gyldig hvilken computer eller mobiltelefon, du bruger. Dropbox dukker op som en almindelig folder ved siden af dine lokale foldere computeren. Fantastisk smart feature -for hvem går op i hvor filerne befinder sig, bare de er nemme at gå til og ikke forsvinder? Dropbox er gratis op til 2 GB. Vil du have en større box? Så betaler du bare et mindre månedligt beløb.

Du kan nemt give f.eks. din ven, kollega eller mor adgang til en folder i Dropbox. Smart ik?

Alternativer til Dropbox er Ubuntu One, Spideroak and Zumudrive.

Se videoen om Dropbox og husk at downloade en Dropbox iPhone app.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + fifteen =

No Comments Yet.