Sikre høretelefoner til Mininørdens små ører

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Når MiniNørden spiller Mindcraft på sin iPod eller ser Netflix på en tablet, så kan det være en god idé at finde de helt rigtige høretelefoner. Så de små, sarte ører ikke bliver får skader og så andre i hustanden ikke bliver sindsyge.

Børns ører er meget mere sarte end voksnes og desværre kan høj musik og lyd i det hele taget være med til at skabe permanente høreskader hos den lille. Med alle de underholdningsgadgets som vi efterhånden giver vores børn adgang til, så synes jeg egentlig også det er vores ansvar at give dem høretelefoner, som tager hensyn til at små ører skal have mindre høj lyd.

Vi har prøvet mange forskellige headsets derhjemme til MiniNørden, som nu er 6 år. Enten passer de ikke eller også går de hurtigt i stykker. Derfor begyndte jeg at lede efter høretelefoner lavet specifikt til børn. Og jeg fandt et par fra Clevy som både er ret robuste, de er lavet af allergivenlige materialer og så har de et max. lyd niveau på 85 db, hvilket betyder at de små ører ikke kan tag skade. Og MiniNørden selv- ja hun synes det er rart endelig at kunne se Netflix uden af høretelefonerne hele tiden falder af.

Clevy høretelefoner til børn kan købes hos Legeakademiet for 425 kr 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + one =

No Comments Yet.